2012. április 21. 0:34.

Nagy Adrinak véget ért a Megasztár, mivel a zsűri, a közönség és a hetes is a lány produkcióját vélte a leggyengébbnek.

A Megasztár 6. szériája félidőhöz érkezett, melynek alkalmával csak és kizárólag magyar dalokat énekeltek a versenyzők.

Talán Attila a Hooligans Legyen valami című slágerével nyitotta meg a 6. döntőt, melyből kiderült, hogy a srácnak a magyar dallamos rock is nagyon jól áll. Bozontnak sikerült ismét testhez illő dalt választani, ugyanis a Kispál és a Borz Kicsit szomorkás című dalára tántorgott és pogozott a színpadon. A zsűri már a Megasztár győzteseként emlegette Szakos Andit, aki Zsédához hasonlóan dívaként adta elő a Fekete rúzst.

Burgess Benji bajban volt, ugyanis a magyar-amerikai fiúnak most először magyarul kellett bizonyítania. Bochkor Gábor által gagyinak nevezett Nap című számot nagyszerűen elbohóckodta, így meglepetésként csókot lophatott Várkonyi Andreától. A versenyben lévő 7 döntős egy közös produkcióval, Máté Péter Zene nélkül mit érek én örökzöld slágerével lépett színpadra, majd Nagy Adri és Radics Gigi következett.

Adri most nem nyűgözte le az ítészeket, pedig szerelemtől kivirulva énekelte Kimnowak Gyémántját. Radics Gigi merészebb vizekre evezett, stílust váltott és Tóth Gabi egyik dögös számát adta elő. Farkas-Jenser Balázs igazi koncerthangulatot varázsolt a Megasztár döntőjébe saját zenekrával és Ákos Ilyenek voltunk című számával. Bochkor szavaival élve „Baromi jó produkció volt!”

A 7 döntős Gáspár Lacival lépett utoljára közösen a színpadra, majd Liptai Claudia és Tilla lezárta a szavazást. A közönségtől kevés voksot kapott Nagy Adri, Bozont és Farkas-Jenser Balázs, de miután a nézők ismét szavazhattak, megmentették Balázst.

Utána Bochkor Gáboron volt a sor, hogy kimondja Bozontnak vagy Adrinak, a kialakulóban lévő szerelmespár melyikének kell távoznia a Megasztárból. A hetes – zsűritársaival egyetértésben – Nagy Kristóf Bozontot mentette meg, vagyis Nagy Adrinak véget ért a verseny.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bozont és Nagy Adri

Nagy Adri és Bozont összeköltözött

2012. május 24. 23:26.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
telefon

Telefon- és internetadó bevezetését javasolja a Nemzetgazdasági Minisztérium, mivel a sárgacsekk-adó nem lesz elég a költségvetési lyukak befoltozására – értesült ...