2013. március 11. 10:12.

Az egyik legizgalmasabb pár, Dopeman és Szinetár Dóra búcsúzott a Nagy Duett március 10-i show-jából.

A Nagy Duett 5. élő adását Cseke Katinka és Kökény Attila nyitotta az R-GO: Szerelmes vagyok című számával, melyért 24 pontot szavazott meg nekik a szakavatott zsűri: Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor.

A show-t Papp Gergő és Szulák Andrea folytatta, mégpedig Lady Gaga: Bad Romance című dalával. Énekileg nem sikerült kiemelkedőt nyújtaniuk, de merész ruhájukkal mindenképpen felhívták magukra a figyelmet. A zsűri szerint a vagány öltözet egy swinger klubban is megállta volna a helyét. A páros összesen 28 pontot kapott.

Dopeman és Szinetár Dóra Gene Kelly: Singing in the rain dalával állt a színpadra. Míg Dóra ezüstcipőben szteppelt, addig Dopeman esőtánccal próbálkozott. Produkciójukért 27 pontot zsebeltek be.

Dopeman – Szinetár Dóra: Singing in The Rain

Csézy és Gesztesi Károly Hevesi Tamás: Ezt egy életen át kell játszani című dalával készült a Nagy Duett 5. show-jára. A párosnak ezúttal nem sikerült lenyűgöznie az ítészeket, ezért csak 25 pontot kaptak.

Szabó Győző és Király Linda folytatták múlt heti rehabilitációs őrületüket, most a Free your mind című dalt tolták keményen. A fergeteges produkcióért a maximális 30 pont volt a jutalmuk.

Mint már kiderült, Lakatos Márk és Bangó Margit szívesen kalandozik a műfajok világában, ezúttal leánykéréssel készültek. Kazal László és Lorán Lenke: Lesz maga juszt is az enyém! dalát adták elő operett stílusban. A zsűrinek tetszettek a hallottak és a látottak, így 27 pontra értékelte a párost.

A nézők szavazatai alapján Szinetár Dóra és Dopeman búcsúzott Nagy Duett 5. adásából.

A versenyben maradt párosoknak március 17-én már 2 dalt kell bemutatniuk.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Agárdi Szilvi és Pál Dénes

Szó sincs szerelemről, se közös duettről: Agárdi Szilvia és Pál Dénes útjai végleg elválnak. A tévénézők hiába akarták összeboronálni a ...