2012. április 28. 0:55.

A Megasztár 7. döntőjében, a kedvenc dalok estéjén Nagy Kristóf Bozontnak kellett búcsúznia a tehetségkutatótól.

A kedvenc dalok döntőjén mindenki a legkedvesebb slágerét énekelte. A versenyzők kétszer léptek  színpadra: egy egyéni és egy páros produkcióban mutatták be énektudásukat.

Szakos Andrea Lady Gagát meghazudtoló módon adta elő a Born this way című számot. Bozont érzelmileg túlfűtötten énekelte a Soul Asylum: Runaway train című dalt, de a zsűri nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy csúszkált a hangja és itt-ott hamis volt. Farkas-Jenser Balázs igazi U2-koncertet varázsolt a színpadra. Úgy tűnik Benji végre férfivá vált. A héten ünnepelte 17. szülinapját, ami az előadásán is meglátszódott, hiszen szexi macsóként énekelte Tom Jones slágerét.

Talán Attila nagy kockázatot vállalt, hiszen szóló produkciójául egy női dalt választott, mégpedig a Heart: Alone című számát. Szerencsére nagyszerűen elénekelte. Radics Gigi ismét fantasztikus volt, mint mindig, most is állva tapsolt a közönség és a zsűri is.

Nagy Kristóf Bozont – Runaway train (Soul Asylum)

Miután lement az első kör, a duettek következtek. A két bohókás figura, Burgess Benji és Bozont nyitotta a második kört a Take That: Relight my fire című számával. A fiúk bármennyire is élvezték a közös munkát, nem sikerült lenyűgözniük az ítészeket, Mester Tamás szerint ez volt az eddigi legrosszabb produkciójuk.

A tűz és a víz, azaz a mindig megfontolt Balázs és az ösztönös Attila is összeállt egy dal erejéig. Előadásuk megosztotta a zsűrit, Mariannak nagyon tetszett, míg Bereczki Zoltánnak nem nyerte el a tetszését. A Megasztár 6 két legjobb énekesnője, Gigi és Andi Aretha Franklin: Respect című dalával lépett színpadra. A két csajszi nem próbálta meg leénekelni a másikat, nem rivalizáltak, hanem inkább segítették egymást.

Bozont

A Megasztár 7. döntőjéből Bozont esett ki

Végül elérkezett az est legizgalmasabb része. A nézői szavazatok alapján a Megasztár következő döntőjébe jutott Szakos Andrea, Radics Gigi és Burgess Benji. Kevés voks érkezett Bozontra, Talán Attilára és Farkas-Jenser Balázsra, így ők veszélybe kerültek. A közönség a szívébe zárta Talán Attilát, így ő megmenekült a kieséstől. Bozontnak és Farkas-Jenser Balázsnak Mester Tamás elé kellett  járulnia, hogy döntsön a sorsukról. Tamás, mint a hetes megmentette Balázst, így Nagy Kristóf Bozont esett ki a Megasztárból.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Nightwish koncert

Ismét Budapesten a Nightwish! A finn csapat tavaly decemberben megjelent új lemezével, az Imaginaerummal 2 éves turnéra indult, melynek kapcsán ...