2012. április 28. 23:22.

A Csillag Születik második élő döntőjéből a legfiatalabb kiscsillagnak Negyela Bernadettnek és a fantasztikus Molnár József-Vízi Imre duónak kellett távoznia.

A döntőt a Quantum XXL kezdte. A csapat a múlt héten a legmagasabb pontszámmal dicsekedhetett, és most sem hazudtolta meg önmagát. Még csak a második adásnál tart a show, de a zsűri már a Csillag Születik győzteseként emlegette a formációt. Nem semmi, hogy a legkritikusabb ítész, Puzsér Róbert is csupa dicsérő szavakkal illette az együttest, ami a pontszámon is meglátszódott, ugyanis 35 pontot zsebelt be a Quantum XXL. Molnár József és Vízi Imre Puzsér Róbert múlt heti kemény kritikájára válaszolva Zámbó Jimmy Bye bye lány című dalát dolgozta fel. Persze a kritikus tetszését ez sem nyerte el, így összesen 22 pontot kapott a duó.
Az Immigrants ezúttal a lányok bugyijára utazott. Ha a fiúk ilyen nagy fejlődésen mennek keresztül, akkor hamarosan elérhetik céljukat – legalábbis ezt mutatja a zűritől kapott 28 pont.

Molnár Jocó és Vízi Imi – Bye bye lány

Juhász Marci nem nyűgözte le az ítészeket a Máma van az utolsó vasárnap című népdallal, így csupán 24 pontot ért el. Negyela Bernadett a Csillag Születik első élő adásában alulteljesítette önmagát, így most összeszedte minden tudását és egy szívéhez közelálló nótával, a Valahol Európában című musical Nem szabad félni betétdalával lépett a színpadra. A fiatal lány kivívta a zsűri dicséretét, bár Puzsér még mindig a tinisztárságtól félti Bernadettet. Ezúttal 27 pontot kapott a kiscsillag. Puzsér Róbert nem volt elájulva az In Direttától, Pokorny Lia kevesellte az előadást, ám Hajós Andrásnak és Hernádi Juditnak tetszett a jamaikázás, így összesen 24 pont lett a csapat jutalma. Plazma megfogadta az ítészek tanácsát: kiengedte a dühét és őszinte érzelmeit valamint sérelmeit rappelte el. A fiatal tehetség 30 pontot kapott.

Negyela Bernadett- Nem szabad félni

Mészáros János Elek a műsor előtt egy kis disznótoros kóstolóval próbálta lekenyerezni bírálóit. El is érte célját, ám nem a finom kolbászokkal, hanem az Ave Maria című operának köszönhetően. Mészáros Jánosnak 28 pont lett a jutalma. Szirota Jennifer szuper szexi „nőcicica”-ként, piros miniruhában lépett a színpadra és Tóth Vera Nem kell valaki másé című dalát énekelte el. A zsűri többségének nagyon tetszett a produkció és Jennifer külseje is, ám Puzsér szerint csak „szuper szemét” volt mindaz, amit a lány eléjük varázsolt. Jennifer 29 pontot kapott. A Prügyi duó Demjén Ferenc: Hogyan tudnék élni nélküled című számával készült, ami megosztotta a sokat látott ítészeket és összesen 25 pontra volt elég a produkció.

A Csillag Születik második élő döntőjében 10 versenyzőt láthattak a nézők, ám jövő héten már csak nyolcan lesznek. A zsűri pontozása és a nézői szavazatok alapján a két utolsó helyen végzett kiscsillagnak ezúttal is véget ért a tehetségkutató. Április 28-án Negyela Bernadett és Molnár József-Vízi Imre duó esett ki.

Molnár József és Vízi Imre

Molnár József és Vízi Imre

A következő híreink is érdekelhetik:
Plazma

Plazma kiesett – Csillag Születik

2012. május 19. 23:05.
Csillag Születik

Indul a Csillag Születik döntő

2012. április 14. 22:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
zöld pardon

A Zöld Pardonnak nincs építési engedélye, de azért felhúzta a szórakozóhely második szintjét és néhány nap múlva már nyitni szeretne. ...