2010. július 12. 20:15.

edzesben Divat lett edzőtermekbe eljárni, divatos sportokat űzni. Szinte megmondható, ki milyen társadalmi rétegbe tartozik a szabadideje eltöltésének ismeretében. A fiatalabb korosztálynál ez még nem egészen így alakul.

Férfiak, nők kortól függetlenül eljárnak edzeni a XXII. kerületi Nagytétényi Atlasz Sport Klubba. A pálya edzőtermei nyitva állnak a diákok előtt is, akik szívesen látogatják a létesítményt. A klub kondicionálótermei jól felszereltek, így vonzó lehet mindenki számára, és ezzel talán sikerül a fiatalokat is kicsalogatni a számítógépeik elől, sikerül megszerettetni velük a mozgást, az egészséges életet.

Lassan könyvtárakat lehet megtölteni azokkal a könyvekkel, amik a különböző sportokkal foglalkoznak. Elméleti síkon, jól kidolgozott edzéstervek vannak, már csak a gyakorlat kell hozzá.

Meg kellene találni a módját, hogyan lehetne olcsóbb és vonzóbb tömegsportot úgy megteremteni, hogy közben az egyéni teljesítmények ki tudjanak bontakozni.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nem lehet interneten vonatjegyet venni

Nem lehet interneten vonatjegyet venni

2011. augusztus 25. 8:20.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=215 w=100 h=240 float=left]Budafok-Tétény önkormányzati támogatást ad a ’94 előtti hagyományos házakra, hogy megoldódjon a hatalmas hő veszteség kérdése. ...