2013. január 14. 19:21.

Az ének iskolája címmel 2013 tavaszán új tehetségkutatót indít a TV2. A műsorban gyerekek mutatják be énektudásukat ismert zenészekkel.

A TV2 hetek óta szereplőválogatásra és dalversenyre invitálja a 8-14 év közötti gyerekeket a következő szlogennel: „Mert a nagy hang ott van a kicsikben is!” Végre kiderült, hogy a tévében futó szpot egy vadonatúj műsort, Az ének iskolája című tehetségkutatót takarja.

Az új formátumú show-ról egyelőre elég keveset tudni. Az információk szerint a Megasztárhoz vagy a The Voice-hoz lesz hasonló annyi különbséggel, hogy nem felnőttek, hanem gyerekek mutatják be énektudásukat a közönségnek. Újdonság, hogy a kicsik produkcióját és fejlődését ismert zenészek segítik. Továbbá az is változás, hogy itt senkinek nem kell majd félnie a kieséstől, mindenki versenyben marad, így egyik csöppséget sem érheti csalódás vagy kudarc.

zene

Az ének iskolájában gyerekek és ismert zenészek lesznek a főszerepben

A következő híreink is érdekelhetik:
Az ének iskolája

Íme Az ének iskolája tanári kara

2013. március 14. 15:41.
vakáció

Rövidebb lesz a nyári vakáció

2012. április 26. 16:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Caramel

Caramelnek ismét sikerült kivívnia a The Voice nézőinek ellenszenvét, ugyanis a tehetségkutató január 11-i show-jában kiejtette sokak kedvencét, Henderson Dávidot.Caramelt ...