2013. január 4. 18:32.

Úgy tűnik, sokan rossz szemmel nézik Istenes Bence és Csobot Adél bimbózó románcát, ugyanis azt híresztelik, hogy a sztárpár szakított.

Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence teljesen felháborodott, amikor azt olvasta egy bulvárlapban, hogy Adél és ő már nincs együtt. A pletykák szerint azért dobta barátnőjét, mert nem elég vékony.

„Olvastam a cikket, s nem akartam elhinni. Hogy azért szakítottam volna Adéllal, mert nem olyan vékony, mint a volt barátnőim? Mi van? Honnan veszik ezt? Nem szakítottam vele, nagyon jól megvagyunk” – mondta határozottan a műsorvezető. Bence elárulta, hogy mióta véget ért az X-faktor, egyre több időt tölt a nagykárolyi lánnyal, ám még most is csak az ismerkedés szakaszában vannak.

Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence között dúl a szerelem

„Sok mindent csinálunk, járunk társaságba, moziba, bulizni, együtt töltjük az estét, filmezünk. Bemutattam Adélt az édesapámnak, a barátaimnak, és mindenki nagyon aranyosnak, kedvesnek találta őt. Senkinek nincs ellene semmi kifogása. Adél is pont olyan vidám, pörgős ember, igazi kis különc, akárcsak én. Nagyon jól megértjük egymást, egyszóval összeillünk. A rosszakaróknak és azoknak, akik azt híresztelik, hogy szakítottunk, csak annyit üzenek: nézzék inkább az élet napos oldalát, és legyenek boldogok”– tette hozzá Bence.

Az X-faktor bronzérmese szűkszavúan, de megerősítette, hogy együtt van az RTL Klub fiatal műsorvezetőjével. „Nem szakítottunk, de nem akarom tovább bizonygatni a szerelmemet. Nekem elég, ha Bence tudja, hogy szeretem” – fogta rövidre Adél.

A következő híreink is érdekelhetik:
Csobot Adél

Csobot Adél Istenes Bencével jár?

2012. december 6. 12:01.
VV Anikó titkos lovagja Istenes Bence

VV Anikó titkos lovagja Istenes Bence

2011. augusztus 31. 9:54.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi lesz a Dal című műsor egyetlen női zsűritagja, feladata pedig az, hogy ítésztársaival kiválassza a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál ...