2012. november 5. 10:00.

Előzetes letartóztatásba került a nevelőanya és két hajléktalan, akiket Szita Bence megölésével gyanúsít a rendőrség.

A Kaposvári Törvényszék november 4-én elrendelte a 11 éves felsőmocsoládi kisfiú megölésével gyanúsított P. Erika, B. József és K. József előzetes letartóztatását – mondta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Úgy tudni, mind a három gyanúsított egymást vádolja a gyilkossággal, valójában P. Erika hetekig tervezhette Bence megölését, a végrehajtáshoz pedig felbérelhette a két hajléktalan férfit, akiknek 200.000 forintot ajánlott fel a segítségért.

A kis Bencének azért kellett meghalnia, mert P. Erika boldogsága útjában állt. A nő és Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor élettársi viszonyban éltek, 3 éve alkottak egy párt, ám Erika fia, Balázs és Bence nem jöttek ki egymással. A nevelőapa fontosabbnak tartotta Bence boldogságát, mint saját szerelmi életét, ezért megkérte Erikát, hogy költözzön vissza a felsőmocsoládi otthonukból Kaposvárra. Sándor ekkor még nem sejthette, hogy az asszony milyen vérszomjas bosszút forral.

Szita Bence

A nevelőanyát vádolják Szita Bence kivégzésével

Október 29-én a kiskamaszt mostohája a Facebookon Kaposvárra csalta, mondván megmutatja, hogy a nevelőapjával hol fognak házat építeni. A gyermek szörnyű kínok között halt meg: a gyilkosok késsel és ásóval brutálisan kivégezték, majd eltemették a Sántos melletti kihalt erdőben előre megásott sírban. Az arra járó vadász észrevette a mozgolódást, a tettesek bepánikoltak és a holttestet Toponárhoz közeli elhagyatott temetőben ásták el újra. Bence maradványait itt találták meg a rendőrök november 3-án.

A rendőrség a november 3-ai sajtótájékoztatón nem közölte a lehetséges indokokat, a megyei kapitány csak annyit mondott, nincs olyan jel a képernyőn, ami azt elviselné.

Mint korábban megírtuk, Szita Bence október 29-én tűnt el. A gyermek eltűnését nevelőanyja jelentette be.

A következő híreink is érdekelhetik:
Szita Bence

Luxusbörtönben Szita Bence gyilkosa

2013. január 11. 10:18.
Szita Bence

Film készülhet Szita Bence haláláról

2012. november 29. 11:44.
Szita Bence

Élve temették el Szita Bencét

2012. november 9. 15:59.
Szita Bence

Eltűnt Szita Bence, 11 éves kisfiú

2012. október 31. 14:04.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
villamos

2013. január 1-jétől egy vonaljegy 350 forintba, a havi teljes árú bérlet 10.500 forintba fog kerülni – döntött a budapesti ...