2013. január 15. 16:42.

Oláh Gergő újabb híres rokont talált magának. Az X-faktor győztese az Eurovíziós Dalfesztivál partiján jött rá, hogy Gáspár Laci az unokatestvére.

Oláh Gergő nem csak az aranytorkú Megasztár-győztes Radics Gigit tudhatja rokonai között, hanem egy másik Megasztár-felfedezettet, Gáspár Lacit is. A két énekes az Eurovíziós Dalfesztivál partiján ismerkedett meg, majd hosszas beszélgetés után beigazolódott sejtésük: nem csak a zene köti őket össze, hanem rokoni szál is, ugyanis másodunokatestvérek.

Az énekesek megfogadták, hogy ezentúl szorosabb kapcsolatot ápolnak egymással, Gergő például rögtön családi ebédre invitálta kuzinját, aki örömmel elfogadta a meghívást, sőt azt is elárulta, hogy szívesen állna egy színpadon rokonával. „Tudom, hogy Gergő élete az X-Faktor után most nagyon felpörgött, de ha kicsit megnyugszanak körülötte a kedélyek, szívesen összeállok vele egy duett erejéig” – mondta Gáspár Laci.

Oláh Gergő és Gáspár Laci

Oláh Gergő és Gáspár Laci unokatestvérek

“A televíziós szereplésnek köszönhetjük, hogy kiderült a rokonságunk. Anyukám akkor mondta, hogy Laci a másodunokatestvérem, amikor megjelent a Megasztár színpadán. Kiderült, hogy a nagyanyáink édestestvérek” – árulta el Gergő.

Míg Gáspár Laci indulóként vett részt az Eurovíziós Dalfesztivál partiján, addig az X-faktor győztese csupán külső szemlélőként volt jelen, hiszen nemrég zárult le az ő versenye, így nem akart rögtön egy újabba belevágni. Mindenesetre Gergő jövőbeni tervei között szerepel, hogy benevez a Dalfesztiválra abban a reményben, hogy Magyarországot képviselheti a világversenyen.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gáspár Laci

Gáspár Laci drogügybe keveredett

2013. március 7. 11:42.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
zene

Az ének iskolája címmel 2013 tavaszán új tehetségkutatót indít a TV2. A műsorban gyerekek mutatják be énektudásukat ismert zenészekkel.A TV2 ...