2012. május 25. 10:37.

Karsai Józsefet, Battonya polgármesterét begyógyszerezve találták meg, miután a bíróság bűnösnek találta a 2008-as “dinnyeblokád” miatt – értesült a Beol.hu.

A hírportál információi szerint a polgármester 50 pirulát vett be május 24-én, mert nem bírta elviselni, hogy a bíróság ártatlanul ítélte el és 1.000.000 forint megfizetésére kötelezte. Karsait két munkás találta meg a búzaföldön, majd a mentőből maga hívta fel a megyei lap munkatársát, akinek a következőt mondta: “Ötven szem gyógyszert vettem be. Lehet, hogy ezek az utolsó mondataim.”

Simonka György, Pusztaottlaka polgármestere a 2008-as dinnyeblokád miatt feljelentette az akkor még MSZP-s országgyűlési képviselő Karsai Józsefet. A bíróság most, 2012. május 21-én kényszerítés kísérlete miatt bűnösnek találta Karsait és pénzbüntetésre ítélte. Battonya polgármestere úgy gondolja, hogy elvették a becsületét, így már nincs értelme az életének,  ezért akart öngyilkos lenni.

Karsai állapotáról nem tudni semmit.

Karsai József

Karsai József meg akart halni

A következő híreink is érdekelhetik:
Karsai Zita

Műteni kell Karsai Zitát

2012. június 13. 17:07.
Tasnádi újabb 6 év börtönt kapott

Tasnádi újabb 6 év börtönt kapott

2012. március 9. 10:53.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Telefonadó

A parlament még csak néhány napja fogadta el a telefonadót, de a Rogán Antal vezette bizottság máris módosítana rajta, mégpedig ...