2013. január 3. 14:37.

Egyelőre kérdéses, hogyan folytatódik Ördög Nóra televíziós karrierje a szülés után, ám várhatóan az X-faktor 4 nélküle rajtol.

A terhesség ötödik hónapjában járó Ördög Nóra boldogabb, mint valaha és vélhetően cseppet sem bánja, ha egy időre búcsút kell vennie a tévézéstől és az RTL Klub tehetségkutatójától. Nóri a Csak csajok című reggeli műsorban még látható, de szülésig aligha vállal nagyobb produkciókban szerepet.

A 2012-es X-faktor fináléjában a műsorvezető bejelentette, 2013-ban sem maradnak a nézők Magyarország egyik legkedveltebb tehetségkutatója nélkül. Ám Ördög Nóri életében új fejezet, az anyaság kezdődik, így annak ellenére, hogy eddig elképzelhetetlen volt X-faktor a csinos tévés felkonferálásai nélkül, a 4. szériából vélhetően mégis kimarad.

Ördög Nóra

Még nem tudni, hogyan folytatódik a szülés után Ördög Nóra karrierje

„Részese voltam az első pillanattól kezdve Nóri karrierjének. Gyakornokként került a Reggelibe, majd stúdióasszisztensként dolgozott, később átkerült a Mónika show-hoz szerkesztőnek. Dolgozott a Kölyökklubban is, de a Szombat esti lázban indult el igazán a karrierje. Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Mindig is hittem benne, az X-Faktorban is jó volt, ám a következő széria idején szerintem babázni fog” – mondta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője.

A kismama nem akart arról nyilatkozni, hogy mikor szeretne ismét munkába állni a szülés után. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint sincs még itt az ideje, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozzanak.

A következő híreink is érdekelhetik:
Ördög Nóra

Milliókért szül Ördög Nóra

2013. február 11. 16:11.
Ördög Nóra

Lombikbabát vár Ördög Nóra

2012. november 8. 11:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Koroknay Géza

64 éves korában elhunyt hazánk egyik legismertebb szinkronszínésze, Clint Eastwood magyar hangja, Koroknay Géza - írja a Blikk.A színész és ...