2012. április 25. 9:05.

15 év folyamatos működés után 2012 nyarán már nem nyit ki a siófoki Coke Club, ugyanis csak este 9-ig tarthatna zenés programokat.

A Fonyódi Városi Bíróság döntése értelmében csak este 9-ig szólhat a zene a Coke Clubban, 11-kor pedig be kellene zárnia. A határozat gátolja, hogy a szórakozóhely az eddig megszokott minőségű és színvonalú rendezvénysorozatot biztosítsa vendégeinek, ezért idén inkább ki sem nyit – mondta Andok Ágnes, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. kommunikációs vezetője.

A márkaépítő, vagyis nem profitorientált rendezvénysorozat 15 éven keresztül garantálta a felhőtlen szórakozást Siófokon, közvetlenül a Balaton partján. 2011-ben több mint 150 ezren keresték fel a klubot. Úgy tűnik, a sikerszéria véget ért, a szigorú bírósági végzés miatt a Coke Club örökre bezárja kapuit. Egy magánszemély perelte be a szórakozóhelyet a késő éjszakába nyúló hangos zenélés miatt. A siófoki önkormányzat egy közleményben sajnálatát fejezte ki a club bezárása miatt.

cokeclub

15 év működés után bezárja kapuit a Coke Club

A Coke Club – régi nevén Coca-Cola Beach House – Siófok egyik leghíresebb strandja, illetve szórakozóhelye volt. A Petőfi sétányon található Nagystrandot 2007-ben keresztelték át Coke Clubra.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budapesti Jazz Club – Szilveszter 2012.

Budapesti Jazz Club – Szilveszter 2012.

2012. december 19. 16:40.
Club 88 Étterem – Grill Terasz

Club 88 Étterem – Grill Terasz

2011. augusztus 10. 15:18.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
fesztivál

Fél áron vehetnek heti bérletet az idei Sziget Fesztiválra mindazok, akik bizonytani tudják, hogy legalább három Szigeten csápoltak. Akik pedig ...