2012. január 2. 10:18.

lakastuz 2012. január 1-jén kigyulladt egy 6 emeletes épület a főváros 10. kerületében. A lakástűzben egy ember életét vesztette, két embert kórházba szállítottak, további öt lakót a helyszínen láttak el a mentők. A tűzoltók légzőmaszkokban kísérték ki az embereket a füstölgő épületből. A tűz keletkezésének az okát még vizsgálják a hatóságok.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének elmondása szerint egy Üllői úti lakásban tűz ütött ki január 1-jén. A tűzben egy összeégett férfi holttestét találták meg a tűzoltók. Úgy tudni, hogy a 6 emeletes épület egyik lakásának a szobája kapott lángra.

A tűzoltók 30 lakót légzőmaszkban kísértek ki az épületből, ám miután kiszellőztették a lépcsőházat az emberek visszatérhettek otthonaikba.

A tűzben egy ember meghalt, két felnőttet könnyebb füstmérgezéssel kórházba szállítottak, öt embert pedig a helyszínen láttak el az orvosok – mondta Németh Cecília az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

A következő híreink is érdekelhetik:
Leégett egy CBA Pesterzsébeten

Leégett egy CBA Pesterzsébeten

2011. október 17. 9:55.
Fegyveres leszámolás Veszprémben

Fegyveres leszámolás Veszprémben

2011. július 12. 16:28.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2996 w=320 h=80 float=left]Mindenki ismeri a másnaposság – vagy népies nevén macskajaj – kellemetlen hatásait, aki túl sokszor vagy ...