2013. február 25. 13:19.

Összeverte majd bevarrta felesége száját egy férfi, aki saját bevallása szerint elszabadult szenvedélye miatt ölte meg majdnem a párját.

Állítólag elragadta a hév szexjáték közben azt a férfit, aki megverte felségét, majd összevarrta a száját. Egyelőre nem tudni, hogy igazat mond-e R. Tibor, ugyanis a párja olyan súlyos állapotban van, hogy a hatóságok nem tudják kihallgatni.

A budapesti férfi február 24-én hívta ki a rendőrséget 22. kerületi lakására, ahol a hatóságok félholtan találták a 45 éves asszonyt. R. Tibor először azt állította a zsaruknak, hogy őt elrabolták és amikor hazaért, megkínozva, összevarrt szájjal találta a nejét.

bántalmazás

Szexuális játékkal magyarázkodik a szájösszevarró férfi

Később a 27 éves férj megtörten bevallotta, igazából ő verte félholtra a feleségét és ő varrta be a száját is. Tettét azzal magyarázta, hogy vadul szeretik a szexet, és a bántalmazás is az elszabadult szenvedélynek köszönhető. A feleség, H. Ildikó testén és fején számtalan ütésnyom van, valamint egyéb sérüléseket is szenvedett: gyakorlatilag eszméletlenre verték.

A szomszédok szerint a házaspárral nem volt különösebb gond, bár azt megerősítették, hogy hangosan élték szexuális életüket.

A rendőrök átkutatták a pár lakását, ahol előkerült az a tű és cérna, amivel a férj bevarrta felesége száját. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy olyan kellékeket találtak-e, amelyeket használhattak esetleg szexuális játékokhoz.

A rendőrség indítványozta R. Tibor előzetes letartóztatását.

A következő híreink is érdekelhetik:
Felmászott egy férfi a Szabadság hídra

Felmászott egy férfi a Szabadság hídra

2012. március 12. 22:41.
Fegyverarzenál egy budapesti lakásban

Fegyverarzenál egy budapesti lakásban

2011. november 18. 17:00.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
pénztárca

Újabb megszorítások jöhetnek, ugyanis 3% feletti költségvetési hiányt jelez előre Magyarországnak az Európai Bizottság 2013-ra és 2014-re.Az Európai Bizottság szerint ...