2011. október 13. 11:27.

baleset Öt ember meghalt, hatan pedig megsérültek csütörtök reggel negyed nyolckor a 21-es főúton Vizslás-Újlak és Bátonyterenye között. Egy mikrobusz és egy menetrend szerint közlekedő autóbuszjárat ütközött össze – mondta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy szemtanú elmondása szerint a kisbusz áttért a szemközti sávba, ezért történt a baleset. A helyszínre két helikopter és öt mentőautó érkezett. Három személy könnyebben, hárman pedig súlyosan megsérült, mindegyiküket a salgótarjáni Szent Lázár kórházba szállították.

Úgy tudni, a magyar rendszámú Ford Transit kisbusz Salgótarjánból szállította a munkásokat, amikor a baleset történt. Az öt halálos áldozat mindegyike a kisbuszban utazott.

A katasztrófavédelem munkatársai szétvágták a kisbuszt, hogy ki tudják szabadítani az áldozatokat.

A helyszíni szemle idejére teljes útzárat rendeltek el a hatóságok, a forgalmat pedig a 21-es főúttal párhuzamos útra terelik.

Az elsődleges információk szerint a menetrend szerint közlekedő buszon 30 fő utazott. A busz az ütközés hatására keresztbe fordult az úton.

A baleset egyenes útszakaszon történt, feltehetően a mikrobusz sofőrje elaludt vezetés közben.

A következő híreink is érdekelhetik:
Halálos baleset a Váci úton

Halálos baleset a Váci úton

2011. május 25. 16:20.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2490 w=320 h=80 float=left]Jól tudjuk, a legfinomabb falatok károsítják legjobban egészségünket, hozzájárulhatnak a testsúlyunk gyarapodásához és a fogainkra is ...