2013. március 8. 9:14.

Szó sincs szerelemről, se közös duettről: Agárdi Szilvia és Pál Dénes útjai végleg elválnak.

A tévénézők hiába akarták összeboronálni a The Voice-ban feltűnt énekeseket, ők kijelentették, csak barátság köti őket össze. Mikor a tehetségkutató véget ért, úgy tűnt, hogy a pár szétrebben, ám a közönség szeme felcsillant, mikor a Dalban újra együtt léptek színpadra, hogy a Szíveddel láss című nótával képviseljék Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Dénes és Szilvi között ismét izzott a levegő, ám a nézők bármennyire is szerették volna összehozni őket, szerelem továbbra sem alakult ki köztük és nagyon úgy tűnik, hogy útjuk most végérvényesen elválik.

Agárdi Szilvi és Pál Dénes

Pál Dénes és Agárdi Szilvia útjai elváltak

A The Voice győztesét lefárasztotta a közös munka, és mivel nem jutottak ki az Eurovízióra úgy döntött, a jövőben csak saját karrierjére akar koncentrálni.

„Nagyon fárasztó volt az elmúlt néhány hét. Nem tudtam magam elengedni, hiszen állandóan figyelnem kellett Szilvire. Félreértés ne essék, nem panaszkodom, de felszabadultam most, hogy véget ért az eurovíziós válogató. Elképzelhető, hogy fellépünk majd még Szilvivel, de abban korántsem vagyok olyan biztos, hogy belefogunk egy nagy közös projektbe. Minden drámai túlzás nélkül mondom, hogy ennek most itt vége van. Lezártuk a dolgot” – mondta Dénes.

A Dalban Agárdi Szilvi még úgy nyilatkozott, hogy bízik a duett folytatásában, most azonban már teljesen más véleményen van: elfogadta Dénes döntését. „Hiányozni fog a közös munka, de örülök, hogy most foglalkozhatok végre a saját dalommal. Dénessel persze továbbra is tartjuk majd a kapcsolatot” – nyilatkozta Szilvi.

A következő híreink is érdekelhetik:
Pál Dénes

Szakított a The Voice szerelmespárja

2013. január 3. 17:14.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bonnie Tyler

A 61 éves Bonnie Tyler képviseli Nagy-Britanniát a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon – jelentette be a BBC. A britek hatalmas meglepetést ...