2012. május 14. 18:21.

Manapság egyre több utazási iroda és jegyértékesítő kínál megfizethető árakon repülőjegyeket Párizsba.

Az éppen akciós és olcsó repülőjegyek megvásárlása melletti döntés talán mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy kicsit kedvezőbb áron tekinthesse meg a Francia fővárost. Közel 7 repülőtér fogadja a látogatókat Párizsban és 2 légitársaság is gondoskodik az utasok szállításáról Budapest irányából.

Párizsba érve érdemes bérletet váltani a különböző közlekedési eszközökre, hiszen így újabb megtakarításokat érhetünk el, és zökkenőmentesen eljuthatunk a különböző kulturális látnivalók helyszíneire.

Sokan tudjuk, hogy Párizs a divat fővárosa, így semmiképpen se hagyjuk ki valamelyik nagy divatház meglátogatását. A Szabadság szobor és az Eiffel torony akár egy egész napos kellemes programot is jelenthet az utazóknak.

Franciaország, Párizs: Eiffel-torony

Franciaország, Párizs: Eiffel-torony

Sokszor gondot jelent a megfelelő szállás megtalálása, melyet megfizethető árakon kínálnak. Párizs nem a legolcsóbb utazási célpontok egyike! Szállás tekintetében érdemes a szélsőbb kerületekben körülnézni, hiszen ha megvásároltuk az utazáshoz a bérleteket, akkor a kiváló közlekedésnek köszönhetőn bárhová eljuthatunk nagyon rövid idő alatt.

Franciaország, Párizs: Szabadságszobor

Franciaország, Párizs: Szabadságszobor

A következő híreink is érdekelhetik:
Miss Universe 2012

Olivia Culpo az Univerzum legszebb nője

2012. december 20. 11:24.
Jakabos Zsuzsanna

Foglalt a legszebb olimpikon szíve

2012. augusztus 6. 11:15.
Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna a legszebb olimpikon

2012. augusztus 1. 13:28.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Julija Timosenko

Elmarad a közép-európai államfők péntekre és szombatra tervezett jaltai csúcstalálkozója, mivel a legtöbb meghívott lemondta a részvételt a Timosenkóval szembeni ...