2011. november 15. 15:17.

kisgyerek A BRFK nyomozói nemzetközi pedofilhálózatot buktattak le a napokban Újpesten – közölte a rendőrség keddi közleményében. Az előzetesben lévő magyar férfiak külföldi ügyfeleknek kerítettek kiskorú gyerekeket szexuális szolgáltatás céljából. Az egyik fiú anyagi körülményeinek hirtelen és indokolatlan javulására figyelt fel egy tanár, aki rosszat sejtve feljelentést tett a rendőrségen. A 14 éves diáknak egy idősebb férfi volt a pártfogója.

A BRFK nyomozói megtalálták azt az újpesti lakást, ahol a gyerekek nemi kapcsolatot létesítettek külföldi férfiakkal. A 14 éves Zsolt is részese volt mindennek. Egy-egy találkozón pénzt, DVD-t, ruhákat kapott, de ha vitt magával egy hasonló korú fiút, akkor plusz pénz ütötte a markát. A 14 éves gyerek elmondása szerint a 35 éves G.R. szervezte be őt, aki leegyeztette a találkozók időpontját és tolmácsolta a külföldiek kérését is.

Három másik kiskorú fiúra is felfigyeltek a BRFK munkatársai, akik rendszeresen nyújtottak szexuális szolgáltatást külföldi férfiaknak pénzért. Az aktusok egy újpesti lakásban történtek, ahova a közvetítő vagy az ingatlan tulajdonosa kísérte őket.

A nyomozók múlt pénteken házkutatást folytattak az újpesti lakásban, ahol több számítástechnikai adathordozót, fényképezőgépeket és kazettákat foglaltak le. A hatóságok előállították G.R-t, a lakás tulajdonosát, D.B-t és egy külföldi férfit is. A nyomozás során a rendőrség felvette a kapcsolatot Németországgal, de valószínűleg más európai országok is érintettek lesznek az ügyben.

A következő híreink is érdekelhetik:
Új tanösvényt avattak Újpesten

Új tanösvényt avattak Újpesten

2011. június 4. 8:01.
Közbeszerzési pénzek Újpesten

Közbeszerzési pénzek Újpesten

2010. július 19. 13:22.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2692 w=320 h=80 float=left]Előzetes letartóztatásból szabadlábra helyezték hétfőn a 22 emberölés előkészületével és más bűncselekményekkel vádolt S. Ábelt, aki ...