2011. december 9. 9:21.

penzszallito A pénzszállító autóból elrabolt 1,2 milliárd forint csupán töredékét, alig 60 millió forintot találtak meg a rendőrök a napokban elfogott két férfinál. A hatalmas zsákmány fennmaradt része feltehetően egy harmadik társnál van, akit a rendőrség még mindig keres – értesült a TV2 Tények című műsora.

A rendőrség december 6-án elfogta a pénzszállító sofőrjét és tettestársát. L. Róbert november 30-án ellopta a munkavégzéséhez használt pénzszállító gépkocsit, a benne lévő 1,2 milliárd forinttal. Úgy tudni, a hatóságok a bekapcsolt mobiltelefonok alapján találtak rá a rablással gyanúsított férfiakra. Elsőként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által körözött V. Pétert, a sofőr tettestársát fogta el a BRFK, majd a páncélautó vezetője is rendőrkézre került. Mindkét férfit Budapesten kapták el.

A TV2 értesülése szerint az elrabolt összeg töredéke, mindössze 60 millió forint volt az elfogott gyanúsítottaknál. Az 1,2 milliárd fennmaradó része harmadik társuknál lehet, akit még mindig keres a rendőrség.

A különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztásért 5-től 10 évig terjedő börtönbüntetés is járhat.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 571