2012. április 27. 9:31.

Az Éden Hotel 8. párválasztóján Reninek és Petrának pecsételődött meg a sorsa, ugyanis Andi védettségével mindkét lányt kiejtette a játékból.

A 8. párválasztó ceremónia napján az első sokk akkor érte az Éden lakóit, mikor egy levelet kaptak, melyben az állt, hogy mindenki pakolja össze a bőröndjét. A játékosok megijedtek, hiszen 7 lány és 5 fiú volt a Hotelben, vagyis arra számítottak, hogy 2 lány fog távozni a realityből. Persze egy pillanatra sem felejthetik el, hogy ez az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet, így a fiúk és a lányok is kénytelenek voltak teljesen összepakolni holmijukat és remegő lábbal várni a ceremóniát, ahol eldől a sorsuk.

A párválasztón Edina a titkos randevúról mit sem tudva Mátét választotta. Kíra annak ellenére, hogy nem bízik meg Márkban – aki titokban szövetkezni próbált Petrával – mégis mögé állt be. Petra sok agyalás után úgy döntött, nem teszi ki barátnője, Kíra szűrét, így maradt Píttel. Az új lány, Reni is Pítet tartotta egyetlen esélyének a bent maradásra. Anikó a lepedőakrobata Leventét választotta, Noémi pedig kitartott új párja, Dávid mellett.

Éden Petra

Éden Petra

A védett lány, Andi maradt utoljára. Ő is Pít mögé állt, így összesen hárman sorakoztak a 34 éves férfi mellett, ami még soha nem fordult elő az Éden Hotel történetében. Pítnek nem kellett választani a csajok közül, ugyanis Andi a védettségével Petrát és Renit is kiejtette a játékból.

Reninek szinte semmi esélye nem volt a bent maradásra, Petra pedig túltaktikázta magát, hiszen Márkkal próbált szövetkezni Kíra ellen. A legszebb az egészben, hogy Pít mindkét kiesőnek megígérte, hogy bent tartja, ám nem tudta – és lehet, hogy nem is akarta – tartani a szavát, mert Andi védettségével mindkét ellenfelét kitette a játékból.

A fiúk teljesen feleslegesen pakoltak össze, mert ők most nem voltak veszélyben, de ezt nem tudhatták.

A következő híreink is érdekelhetik:
Éden Nikolett

Éden Nikolett kiesett – Éden Hotel 2

2012. április 13. 10:44.
Éden Kíra

Éden Kíra visszatért

2012. április 12. 9:19.
Éden Tomi

Éden Tomi kiesett – Éden Hotel 2

2012. április 6. 10:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Damu Roland

Damu Roland munkával akarja elütni az időt, míg börtönben kell lennie. A színész nem csak unaloműzés gyanánt akar dolgozni, hanem ...