2014. november 20. 18:30.
Gyorshír: Program indult a kiváló minőségű sertéshúsok gasztronómiai elterjesztésére megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább..
Kiváló minőségű sertéshúsok és mangalica termékek kóstolója program indult az éttermek és szállodák bevonásával – jelentette be Orsolyák Zoltán, a Magyar Gasztro Térkép Klaszter elnöke csütörtökön, sajtótájékoztatón Budapesten. Elmondta: szeretnék elérni, hogy minél több hazai étterem és szálloda kínáljon kiváló minőségű magyar sertéshúsból készített ételeket vendégeinek. A programot beharangozó sajtótájékoztatón Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium …
A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..
Program indult a kiváló minőségű sertéshúsok gasztronómiai elterjesztésére
A(z) Program indult a kiváló minőségű sertéshúsok gasztronómiai elterjesztésére bejegyzéshez hasonló:
A(z) Program indult a kiváló minőségű sertéshúsok gasztronómiai elterjesztésére nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..
Hozzászólás írása (Program indult a kiváló minőségű sertéshúsok gasztronómiai elterjesztésére):