2012. február 3. 10:38.

keseles Súlyos, szúrt sebekkel vitték be szerda este anyát és fiát két budapesti kórházba. A 13 éves fiút és a 47 éves asszonyt a 20. kerületben támadták meg, saját lakásukban. A Blikk értesülései szerint a két rabló pénzt követelt, ám kevesellték a zsákmányolt összeget, ezért megszurkálták az áldozatokat.

A lap információi szerint az egyedül élő anyára és gyerekére két férfi támadt rá a József Attila úti lakásukban. A védtelen családot feltehetően figyelték, hiszen tudták, csak ketten tartózkodnak otthon. Az ismeretlenek pénzt és ékszereket követeltek, ám kevesellték a zsákmányt, ezért a kiskorú fiúra és anyjára támadtak. A nő elmondása szerint késsel szurkálták a fejüket, amiben élvezetüket lelték. A támadás után a rablók elmenekültek.

Úgy tudni, a kisgyereknek volt még annyi lélekjelenléte, hogy hívja a mentőket. Az asszonyt a Merényi Gusztáv Kórházba szállították, a 13 éves fiút pedig a Heim Pál Kórházban kezelik. A kórházakban nem adnak hivatalos tájékoztatást a sérültek állapotáról, ám az újság úgy tudja, hogy a gyermek már jobban van. Az anya még sokkos állapotban van.

A kriminálpszichológus szerint a támadók súlyos személyiségtorzulásban szenvedhetnek.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3229 w=320 h=80 float=left]Február 3-án, pénteken reggel 6 órától nem szállnak fel a Malév járatai – jelentette be a ...