2011. augusztus 1. 17:38.

Retro Véradás 2011. szeptember 3. Retro Véradást szervez az OVSZ (Országos Vérellátó Szolgálat) 2011-ben is a 12. kerületi Városmajorban. Pontos dátum: 2011. szeptember 3. Helyszín: 1122 Budapest, Városmajor. Akik ellátogatnak és vért adnak, jótettükért cserébe sört, virslit és péksüteményt is ajándékba kapnak. Ne feledjük, hogy: Vérre bárkinek, bármikor szüksége lehet! Gyere hát el Te is, és adj vért, hogy ezzel életet ments!

Retro Véradás 2011. – További információk a Facebookon:

Retro Véradás 2011.
Kattints a képre, vagy az alábbi linkre: Retro Véradás 2011. a Facebookon

A különleges hangulatú Retro Véradás célja a régi idők hangulatának felidézése mellett, a véradás jelentőségére való figyelemfelhívás és a nyárvégi vérkészletek pótlása.

 • A Retro Véradás elsődleges célcsoportját értelemszerűen a potenciális véradók, azaz a 18 – 60 év közötti, egészséges emberek alkotják.
 • A rendezvényre több ezer látogatót, köztük legalább 1000 önkéntes véradót várunk, akiknek karnyújtásáért ingyenes sör, virsli és sósperec vagy bukta, illetve retro hangulat jár.

A Retro Véradás szervezőinek üzenetei:

 • A vérkészletek szinten tartása országos, stratégiai jelentőségű kérdés
 • A nyári időszakban általában nehezebb megszólítani az embereket, s ez az esemény segít megelőzni a vérkészlet csökkenését
 • A kezdeményezés túlmutat magán a rendezvényen: a kampány hosszú távon hozzájárul a véradás jelentőségének hangsúlyozásához és a lakosság mozgósításához
 • A fiatal generáció figyelmének felhívása a véradásra.

A következő híreink is érdekelhetik:
RETRO Véradás a Városmajorban

RETRO Véradás a Városmajorban

2010. szeptember 4. 3:17.

Hozzászólás írása:

 1. valaki szerint:

  Jó tudni, hogy ilyen sokan támogatnak egy ilyen rendezvényt. A legnagyobb támogatás persze az, ha valaki elmegy vért adni :) Remélem, minél többen így tesznek.

 2. Nagy Béla szerint:

  A szeptemberi retro véradás reklám kampányát sok magán személy és cég is támogatja ingyen mint a helyitipp.hu is. A támogató weboldalak listája megtalálható az Online Reklám weboldal retro véradás cikkében.

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?

[singlepic id=2003 w=320 h=80 float=left]A Szoptatás világnapja alkalmából a szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy mennyire fontos a baba ...