2013. január 2. 13:43.

Befutott Csobot Adél! Az X-faktor bronzérmesét úgy ünnepelték az Orfeumban, mint egy Broadway-sztárt – írja a Bors.

December 30-án Farkas Gábor Gábriel énekes vendégeként lépett fel az Orfeumban Csobot Adél. Bár nem a nagykárolyi lány volt az est főszereplője, mégis minden róla szólt. Már színpadra lépésekor hatalmas tapssal és üdvrivalgással fogadta a közönség. A nézők szerint a 18 éves Adél a mulató színpadán sokkal otthonosabban mozgott, mint a tehetségkutatóban, magabiztos és jókedvű volt, egyetlen hangot sem tévesztett el.

Csobot Adél

Az Orfeum új üdvöskéje, Csobot Adél

„Amikor először lejöttem ide, a recepciós azt mondta: Adél, ez a te helyed lesz. Akkor nem igazán értettem, miért mondja, de mára megértettem. Ez valóban az én világom, itt érzem magam igazán elememben” – nyilatkozta a Borsnak csillogó szemekkel az X-faktor felfedezettje.

A hírek szerint Adélnak máris több felkérése van, mint a tehetségkutató ezüstérmesének, Antal Timinek vagy a verseny győztesének, Oláh Gergőnek.

Úgy tudni, hogy az erdélyi lánynak Valentin-napon már önálló estje lesz az Orfeumban és Malek Miklós édesanyja, Toldy Mária felajánlotta neki, hogy tanuljon a musicalstúdiójában. De ez még mind semmi, hiszen olyan dalszerzők keresik a kegyeit, mint például a Rakonczai fivérek.

A következő híreink is érdekelhetik:
Csobot Adél

X-faktor finálé, szombat: Csobot Adél

2012. december 15. 20:50.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
voice

A The Voice második show-jában Bakonyi Zsolt, Kriszta Réka Piroska, Pákai Petra és Karai Anna búcsúzott.A The Voice első élő ...