2012. november 14. 17:43.

Rihanna meztelenül pózol a GQ címlapján. Az énekesnő bájait saját keze és egy bőrkabát takarja, de egyedi tetoválásai jól látszódnak.

Rihanna nem rejtette véka alá formás idomait a GQ magazin címlapján. Igaz, a legintimebb testrészeit nem tette közszemlére – kezével vagy egy bőrkabáttal takarta – de különleges tetoválásai közül megmutatott néhányat.

Rihanna

Rihanna bugyi nélkül, bőrdzsekiben

A rajongók nem csak az énekesnő tökéletes domborulataiban gyönyörködhetnek, hanem a testét díszítő 14 varrat legszebb példányaiban is. A szexi fotókon jól látszódik néhány különleges motívum: például az egyiptomi istennő a két melle között, egy aprócska fegyver az oldalán, valamint egy szanszkrit ima a csípőjén.

Rihanna

Az énekesnő a GQ kedvéért dobta le ruháit

A sztár igazi rajongója az önkifejezés eme formájának és még mindig nem akar leállni a szenvedélyével. Nemrég új motívumot akart magára varratni, ám minden vágya ellenére nem sikerült megszereznie a 15. tetkóját, ugyanis a művész megtagadta Rihanna kérését, mivel az énekesnő az arcát akarta elcsúfítani egy motívummal.

A következő híreink is érdekelhetik:
Rihanna a Szigeten

Rihanna a Szigeten

2016. augusztus 9. 13:39.
Sarka Kata

Sarka Kata szebb, mint valaha – képek

2012. október 19. 9:03.
Rihanna

Rihanna egy lánnyal randizott

2012. április 23. 17:27.
Rihanna Budapestre jön

Rihanna Budapestre jön

2011. február 9. 11:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Deák Bill Gyula

Deák Bill Gyula szívinfarktusból lábadozik. Az énekes tudja, a betegség figyelmeztetés volt: túlhajszolt életmódján változtatni kell. A Semmelweis Egyetem Érsebészeti ...