2012. szeptember 5. 16:35.

Magyar Gárda után megalakult a Roma Gárda. Az önvédelmi egyesület a cigányok, zsidók és minden más, fenyegetettségben élő kisebbség érdekében kíván fellépni – nyilatkozta a vezetője.

A magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc lett a Roma Gárda vezetője. Az ezredes elmondta, hogy ahol támadás vagy fenyegetés éri a kisebbségeket, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg a rendőrök megérkeznek. A lopásért elítélt, büntetett előéletű férfi ugyanakkor cáfolta azt az értesülést, hogy fegyverek vásárlására indítottak volna gyűjtést.

A Dunántúli Napló információi szerint a Pécsi Cigányok Egyesülete együttműködési megállapodást kötött más szervezetekkel, például a mohácsi kisebbségi önkormányzattal és a Magyar-Cigány Országos Biztonsági Hálózat Béke és Jogvédő Egyesülettel. Utóbbi vezetője azt nyilatkozta, jelenleg 300-400 tagjuk van, de 6.000-8.000 új belépőre számítanak, ugyanis országszerte toboroznak.

Daflics ezredes

Daflics ezredes

A betiltott, mégis folyamatosan új tagokkal bővülő Magyar Gárda éppen a romák és más, Magyarországon élő kisebbségek ellen szerveződik.

A következő híreink is érdekelhetik:
Süsü

Gyerekcsatornává alakul az M2

2012. november 20. 18:57.
Pécsett a legrosszabb a levegő

Pécsett a legrosszabb a levegő

2011. szeptember 20. 10:54.
Roma divat a Terror Házában

Roma divat a Terror Házában

2010. október 18. 22:32.

Hozzászólás írása:

  1. nem mind 1 szerint:

    Hájrá Daflics ezredes remélem nagyon sokan leszünk.

  2. mergesbmw szerint:

    Te ki vagy, te összetetovált börtöntöltelék???? Nagy okosságba fogtál most, gondolod… VIGYÁZZ!!!

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
verseny

Egy év alatt hatalmasat zuhant Magyarország vonzereje: a versenyképességi listán 12 helyet csúszott vissza. Hazánk tavaly még a 48. helyen ...