2012. október 19. 9:03.

Hajdú Péter felesége pikáns fehérneműs fotósorozatot készíttetett magáról, de csak privát célra, ugyanis meg akarta örökíttetni, hogy milyen fantasztikus formában van.

Sarka Kata pikáns képei nem egy magazin megrendelésére készültek, hanem az otthoni fotóalbumba. A kétgyermekes anyuka szexi fehérneműbe bújt és felkért egy profi fotóst, hogy pazar körülmények között kattintson róla néhány képet, mert még soha nem érezte ilyen jól magát a bőrében.

Sarka Kata

Sarka Kata végre elégedett a tesétvel

„Igazán szexi, mindemellett ízléses fotók születtek. Minden összeállt a fotózásra: a gyönyörű helyszín, Magyarország egyik legjobb fotósa, sikerült megszerezni egy profi sminkest, és úgy érzem, hogy most én is jó formában vagyok” – mondta Hajdú felesége, aki igazi királynőnek érezhette magát a luxuskörülmények között.

Sarka Kata

Hajdú felesége szexibb, mint valaha

Kata valóban kirobbanó formában van, szebb, mint valaha, ami a képeken is látszódik. „Volt, amikor alig nyomtam ötven kilót, egy kicsit talán túlzásba vittem a diétát. Ma már rájöttem, hogy nem kell feltétlenül csont és bőrnek lenni. Teljes életmód változtatásba kezdtem, és ötvenhat kilót mutat alattam a mérleg. Most kifejezetten jól érzem magam a testemben, elhatároztam, hogy plasztikai sebészhez sem fogok fordulni soha” – mondta a szexi Kata.

Hajdú neje elárulta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jövőben akár még a fehérneműt is ledobja egy fotózás kedvéért, de nem azért, hogy egy férfimagazin címlapján pózoljon, csupán privát célra.

Sarka Kata

Sarka Kata

A következő híreink is érdekelhetik:
Hajdú Péter és Sarka Kata

Sarka Kata New Yorkot kapta névnapjára

2012. november 28. 13:39.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Sylvia Kristel

A rák legyőzte Sylvia Kristel holland színésznőt, aki az 1974-ben készült francia film, az Emmanuelle főszereplőjeként vált világhírűvé. „Éjszaka, álmában ...