2010. szeptember 15. 9:47.

segelykoncert-az-allatokert A Noé Állatotthon Alapítvány 2010. szeptember 18-án, szombaton egy egész napos programot rendez a 17. kerületi Csordakút utcában, ahol játszótéravatással egybekötött koncert és játszónap lesz az állatok megsegítése érdekében. A 17. kerületi önkormányzat és a Woodwork Hungary Kft. jóvoltából valósul meg a jótékonysági nap.

A Noé Alapítványhoz sok gyerekcsoport és kisgyermekes család látogat el, így már egy ideje álmodoznak az otthon fenntartói egy minden igényt kielégítő játszótérről. Az önkormányzat pályázati pénzhez segítette az állatotthont, amiből meg tudta építeni a játszóteret. Most valóra vált a nagy álom, szeptember 18-án ünnepélyes keretek között adják át a lurkóknak az ügyességfejlesztő mászókákat, hintákat.

A délelőtti programok óriáscsúszdával, légvárral, akadálypályával, mászófallal, arcfestéssel és különböző ügyességi játékokkal várják a kicsiket. Kutyabemutató, capoeira előadások és hastáncosok is lesznek a programon. Délután kettő órától a zenéé lesz a főszerep. Olyan énekesek lépnek fel a koncerten, akik szívügyüknek tekintik az állatok sorsát. A fellépők között lesz többek között Keresztes Ildikó, Tóth Vera, Tóth Gabi, Balássy Betti és Varga Feri is. A koncertekre a belépés 800 forintba kerül, de a bevétel teljes egészét az állatok megsegítésére fordítják a szervezők.

A következő híreink is érdekelhetik:
Segélykoncert Japánért

Segélykoncert Japánért

2011. április 6. 17:00.
Veszélyes hulladékgyűjtés Zuglóban

Veszélyes hulladékgyűjtés Zuglóban

2010. december 2. 11:06.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=350 w=100 h=240 float=left]Szeptemberben ingyenes angol és számítógép ismereti tanfolyamok indulnak a 6. kerületben. Hatodik alkalommal indít az önkormányzat ...