2011. szeptember 20. 9:52.

katus-attila A legnagyobb sportolókkal és a legkülönfélébb sportágakkal találkozhatnak a főváros lakói, ha szeptember 24-én, szombaton ellátogatnak a Bókay kertbe, ugyanis a 18. kerület önkormányzata “Sportízelítő18 – Minden, ami sport!” címmel szervez egy egész napos sportrendezvényt. Az önkormányzati eseményen stílusszerűen 18 sportággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amiket ki is próbálhatnak.

A közös bemelegítésről Katus Attila aerobik-világbajnok gondoskodik, majd a nap folyamán Magyar Zoltán, kétszeres olimpiai bajnok tornász, Fodor Zoltán olimpiai ezüstérmes birkózó, Lendvay Péter olimpiai kézilabdázó, Tóth Balázs, az Universiadén bronzérmes taekwondós, valamint az FTC-PLER férfi kézilabdacsapatának tagjai segítenek formába lendülni.

Az eseményen bemutatkoznak a kerület sportegyesületei és sportvállalkozásai is. A gyerekeket külön játékos foglalkozások várják, míg a felnőttek ingyenes egészségügyi szűréseken és sportválasztási tanácsadáson vesznek részt.

A “Sportízelítő18 – Minden, ami sport!” elnevezésű egész napos programon pontosan 18 féle sportággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, ami között az asztalitenisztől, a jógán és az íjászaton át a zumbáig mindenféle lesz.

A résztvevők tombolán is nyerhetnek, késő délután pedig a Strokes koncertjén vezethetik le megmaradt energiáikat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Minden eladó! – vásár a Merlinben

Minden eladó! – vásár a Merlinben

2011. december 17. 8:49.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2316 w=320 h=80 float=left]Új sport hódit a foci szerelmesei között, ugyanis megérkezett a street futball játékcsalád legújabb képviselője, a ...