2012. április 12. 18:29.

Április 14-én a Stars of Musical-t, minden idők legsikeresebb musical gáláját láthatja a magyar közönség a Budapesti Kongresszusi Központ színpadán.

A Broadway Musical & Dance Company a világ legjobb operaházainak szólistáit és az öt kontinens legjobb művészeit gyűjtötte össze, hogy feledhetetlen slágerekkel, lélegzetelállító táncokkal és káprázatos látványelemekkel szórakoztassa a nagyérdeműt.

A lenyűgöző show olyan nagysikerű musicaleket elevenít fel, mint az Oroszlánkirály, a Mamma Mia, a Falco, a Dirty Dancing vagy a Tarzan. A repertoárból nem hiányozhatnak olyan örök klasszikusok sem, mint például az Operaház Fantomja, a Macskák, a Rocky Horror Picture Show, az Elisabeth, a Cabaret vagy az Evita. Az est fénypontja az Udo Jürgens által írt Ich war noch niemals in New York musical és a Jézus Krisztus Szupersztár lesz.

A Stars of Musical több mint egy előadás, egy feledhetetlen show, mely már több mint 2 millió nézőt nyűgözött le Európa szerte.

Stars of Musical 2012.

Stars of Musical 2012.

A következő híreink is érdekelhetik:
30 éves a Macskák című musical

30 éves a Macskák című musical

2011. május 10. 16:04.
Sose halunk meg – Musical

Sose halunk meg – Musical

2010. szeptember 2. 17:03.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Button

Május 1-jén a Szent István-bazilika és a Parlament között fog száguldozni Jenson Button, Forma-1-es pilóta. A 3 órás parádés bemutatón ...