2012. április 21. 9:58.

A média bármennyire is szeretné, Szabó Zsófi és Berki Krisztián nem fognak kibékülni – ezt maga a színésznő jelentette ki.

A Jóban Rosszban színésznője nem tagadja, hogy mindent elsöprő szerelemnek indult kapcsolata az egykori Fradi-vezérrel, ám minden csoda három napig tart és amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is illant a szerelem. Zsófi megpróbál csak a szépre emlékezni, hiszen míg együtt volt Krisztiánnal a fellegekben jártak és megannyi őrültséget csináltak – például közös tetoválás. Ezen kívül sokat tanult volt párjától, például az önzést, de szigorúan pozitív értelemben.

Ám Zsófi a múltat lezárta, nincs együtt Berkivel és nem is áll vele össze többé. „Ennek a kapcsolatnak én vetettem véget, mert úgy éreztem, hogy nem egy úton járunk” – mondta a színésznő, aki elismeri, hogy a mai napig beszélő viszonyban van exével, ám szerelemről már szó sincs.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi: "„Lezártuk ezt a kapcsolatot... "

Zsófi nem akart reagálni azokra a pletykákra, miszerint a botrányos életű Berki megcsalta őt míg együtt voltak.

A következő híreink is érdekelhetik:
szabó Zsófi és Talmácsi Gábor

Talma Szabó Zsófi új pasija?

2013. március 13. 12:41.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi csak engedéllyel szülhet

2012. június 20. 20:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Seherezádé

VV Seherezádé többé nem mutogatja melleit. Frissen átszabott kebleit ezentúl csak leendő párja láthatja, vagy aki hajlandó elegendőt fizetni érte. ...