2012. március 8. 9:16.

berki-krisztian-es-szabo-zsofi Három hónap után véget ért a lángoló szerelem Szabó Zsófi és Berki Krisztián között. Az egykori Fradi-vezér Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén vallotta be, hogy most szünetel kapcsolatuk. Krisztián kijelentése meglepő volt, hiszen mindenki az ország álompárjaként tartotta számon őket.

Amilyen gyorsan jött, olyan hamar véget is ért a mindent elsöprő szerelem Szabó Zsófi és Berki Krisztián között. A párt Hajdú Péter mutatta be egymásnak több mint három hónappal ezelőtt. Kezdetben ellenszenvesek voltak egymásnak, majd az érzés gyorsan átcsapott szerelembe. Mindenki nagyon féltette a színésznőt a nőfaló férfitől, ugyanis Krisztiánnak tömérdek celeb barátnője volt, és néhány hónapnál többet senki mellett nem maradt.

Zsófit nem érdekelte a múlt, beleszeretett a Ferencváros Labdarúgó Zrt. volt vezérigazgatójába és néhány hét alatt Magyarország új álompárjává váltak. Minden szabadidejüket együtt töltötték, a nyilvános megjelenéseken boldogan pózoltak a fotósoknak és közös tetoválással pecsételték meg összetartozásukat. Berki Krisztián ujjára Zsófi neve került, míg a színésznő ujján párja neve olvasható.

Annak ellenére, hogy egetrengető szerelemről volt szó, láthatóan egyik felet sem viseli meg a szakítás és a legnagyobb közösségi portálon továbbra is egymás párjaiként vannak megjelölve. Se Zsófi, se Krisztián nem kívánta részletezni a történteket.

Berki ismerősei azonban két verziót vázoltak fel, ami miatt véget érhetett az álompár szerelme. Az egyik szerint Krisztián hosszabb időre Amerikába költözik, ezért kezdeményezte a szakítást. A másik verzió szerint a Jóban Rosszban színésznője vetett véget a kapcsolatnak, mert nem bírta elviselni, hogy párja állandó botrányaival szerepel az újságok címlapján.

A következő híreink is érdekelhetik:
Berki Krisztián

Berki Krisztián civil nővel randizik

2012. május 17. 13:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3344 w=320 h=80 float=left]A főváros egyik legnagyobb és egyik legjelentősebb kulturális eseménye, a Budapesti Tavaszi Fesztivál idén is rengeteg ...