2012. április 23. 14:07.

Direkt hajtott egy buszba vasárnap Szekszárd közelében egy férfi, aki nem csak magát, hanem gyermekeit is megölte. A karambol előtt feleségét is megpróbálta elütni.

A rendőrség vizsgálata szerint a három halálos áldozattal járó balesetet okozó szekszárdi férfi szándékosan hajtott bele a buszba. A 42 éves férfi két gyermekével – egy 5 éves lány és egy 10 éves fiú – ült az autóban, mindhárman azonnal szörnyethaltak. A sofőr a karambol előtt megpróbálta elgázolni tőle külön élő feleségét is, akit jelenleg a szekszárdi kórházban ápolnak. A párnak volt egy harmadik gyermeke is, akit a nagyszülők nevelnek.

Az eddigi adatok szerint a férfi a megengedett sebességhatárt túllépve hajtott a 6-os úton, Szekszárd és Paks között. Áttért a menetirány szerinti bal oldalra és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő busszal. A buszsofőr lélekjelenlétének köszönhető, hogy az utasok közül senkinek nem esett komolyabb baja, de heten így is megsérültek.

sofőr

A férfi szándékosan ütközött a busszal, ezzel megölte magát és gyermekeit is

Úgy tudni, magánéleti konfliktus miatt akart végezni magával és családjával a férfi, akinél a házkutatás során búcsúra utaló jelet is találtak.

A rendőrség az ügyben a két kisgyermek halála miatt emberölés, az élettárs elgázolása miatt emberölési kísérlet gyanújával indított eljárást. Ha beigazolódik a gyanú, az eljárást az elkövető halála miatt megszüntetik.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
telefon

A németek már tudni vélik, hogy mennyiben fog nekünk fájni a telefonadó. A Die Welt német napilap szerint percenként 2 ...