2013. március 12. 10:23.

Március 11-én hajnalban, 47 évesen elhunyt Bódi László, Cipő. A zenész halálát szívmegállás okozta.

Három hét kóma után Cipő szíve március 10-én este 8 órakor leállt. Az orvosok hiába küzdöttek a zenész életéért 5 és fél órán keresztül, nem tudták megmenteni. Március 11-én hajnali 1 óra 26 perckor megállapították Bódi László halálát, melynek oka: szívleállás.

A Republic frontembere tisztában volt súlyos betegségével és annak lehetséges szövődményeivel. Ennek ellenére nem akart más szívével élni, azt is elutasította, hogy felkerüljön az átültetésekre várók listájára. Csupán abba egyezett bele, hogy egy különleges szívritmus-szabályozót ültessenek be neki, tudva, hogy ez nem nyújt hosszú távú megoldást betegségére.

Cipő

Megállt Cipő szíve

Cipő a szívproblémájáról nem szívesen beszélt, de a hozzá közel állók tudták, hosszú útra készül. Voltak olyan ismerősei, akiktől már évekkel ezelőtt elköszönt, például Bogó Ágnestől, a Zánkai Gyermekváros egykori igazgatójától is búcsút vett és egy különleges ajándékot adott neki: egy Republic-lemezre karcolta halálának dátumát: 2013. november 10. „Úgy érezte, eddig fog élni, nincs ennél több ideje. Mondtam neki, hogy ez butaság, verje ki a fejéből, de úgy nézett rám, mint aki biztos benne: neki csak ennyi jut” – mondta szomorúan Bogó Ágnes.

„Rettentően megvisel mindannyiunkat Cipő halála, ugyanis személyével egy nagyon-nagyon közeli ember távozott közülünk” – nyilatkozta Abella Miklós, a Republic együttes menedzsere.

A zenészt családja, barátai és a rajongók ezrei gyászolják.

A következő híreink is érdekelhetik:
Március 22-én, Kistarcsán temetik Cipőt

Március 22-én temetik Cipőt

2013. március 13. 22:43.
cipő

Meghalt Bódi László, Cipő

2013. március 11. 10:33.
Cipő

Gépek tartják életben Cipőt

2013. február 22. 9:14.
Cipő

Újra kellett éleszteni Cipőt

2013. február 18. 13:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Mihalik Enikő

Félmeztelenül pózol az egyik legismertebb és legsikeresebb magyar modell, Mihalik Enikő a francia Elle magazin márciusi számában. Mihalik Enikő nem ...