2014. január 24. 14:30.

Gyorshír: Takarékszövetkezetek – Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább..

Mulasztás miatt a Fővárosi Törvényszék 200-200 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a magyar államra és a többi alperesre az első tárgyaláson abban a perben, amelyet az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) és egy magánszemély indított a magyar állam és társai ellen jogalkotással okozott kár megtérítésére. A bíróság a pénteki tárgyaláson megállapította, hogy az alperesek, köztük a …

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Takarékszövetkezetek – Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra
A(z) Takarékszövetkezetek – Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra bejegyzéshez hasonló:
A(z) Takarékszövetkezetek – Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Takarékszövetkezetek – Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra):

Ezt olvasta már?

Gyorshír: GKI: januárban tovább javultak a fogyasztói várakozások megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább.. Januárban folytatódott a ...