2012. június 21. 16:47.

The Voice, a világ legújabb szuperprodukciója hamarosan Magyarországon, a TV2 képernyőjén is látható lesz. Jelentkezz, ha elég jónak érzed magad ahhoz, hogy az ország kiválóságaival énekelj!

A TV2 megvette a The Voice jogait, így hamarosan indul a verseny Magyarország Hangja címért. A tehetségkutatóra július 16-ig lehet jelentkezni.

A The Voice jelenleg a világ egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, több országban is nézettségi rekordokat döntött.

A TV2 minden olyan tehetséges énekes jelentkezését várja, aki már elmúlt 16 éves, és szólóban vagy duettben szeretné megmutatni énektudását. Kezdő énekesek és profik is jelentkezhetnek, csupán egy a fontos: kimagasló hangi adottságokkal rendelkezzen az illető. Jelentkezni telefonon a 0630 / 30-30-400-as telefonszámon vagy írásban, a TV2 honlapján lehet egészen július 16-ig.

The Voice

The Voice - Légy Magyarország Hangja!

Itt tényleg csak a hang számít, ugyanis az első komoly megmérettetésen a magyar könnyűzene kiválóságaiból álló Mesterek a jelentkezőnek háttal, arcát nem látva, csak a hangját hallva döntik el, hogy elég tehetséges-e. Ha valamelyik Mester tetszését elnyeri a jelentkező hangja, a zsűri csak utána nézheti meg, hogy valójában kit juttatott tovább a showba. Minden  énekes annak a Mesternek a csapatába kerül, akinek köszönhetően továbbjutott.

A The Voice külföldi változataiban olyan hírességek zsűriztek, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Blake Shelton, Jessie J, will i. am, Sir Tom Jones, Danny O’Donoghue, Delta Goodrem, Seal, Joel Madden és Keith Urban.

A következő híreink is érdekelhetik:
Magyarország hangja

Október 12-én indul a The Voice

2012. szeptember 21. 17:06.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
The Voice - Légy Magyarország Hangja

Nagy Show-ra készül a TV2. Megpróbál valódi versenyhelyzetbe kerülni az RTL Klub X-faktor 3. szériájával. Az új tehetségkutató verseny a The ...