2012. március 26. 15:22.

A Megasztár 6 két legfiatalabb énekese, Radics Gigi és Burgess Benji egyre közelebb kerül egymáshoz és már nehezen tudják elhitetni a külvilággal, hogy csak barátok.

A 15 éves Gigi és a 16 éves Benji láthatóan többet érez a másik iránt, mint barátság. A fiatalokat a lopott pillantások, a kézen fogva andalgás és a gyermekien ügyetlen közeledés buktatja le. Benji már több versenytársának is bevallotta, hogy tetszik neki Gigi – erősítette meg a hírt az egyik énekes a Blikknek. Ám a fiúnak nincs könnyű dolga, hiába lakik egy fedél alatt Gigivel, a Megaházba a lány apja is beköltözött, így nehezebben tud közeledni hozzá.

A Blikk riportere nem lacafacázott, kifaggatta az énekeseket az érzéseikről. A nyilvánvaló jelek ellenére a fiatalok még kitérő, de sokat sejtető válaszokat adtak.

Radics Gigi

Gigi bevallotta: tetszik neki Benji

Gigi láthatóan zavarba jött, amikor a Blikk riportere Benjihez fűződő viszonyát firtatta. A 16 éves lány hebegett-habogott, végül elpirulva bevallotta, hogy valóban tetszik neki az amerikai-magyar fiú.

Benji először nem akart válaszolni a Gigihez fűződő érzéseiről, ám mikor megtudta, hogy a többi énekes már elárulta vonzalmát, a következőkkel zárta mondandóját: „Még nincs semmi, amiről mesélnék, de biztosan lesz.”

Nagyon várjuk a fejleményeket, és szurkolunk a fiataloknak, akik életük egyik legszebb időszaka, a tiniszerelem felé tartanak.

Burgess Benji

Benji: "Még nincs semmi, amiről mesélnék, de biztosan lesz"

A következő híreink is érdekelhetik:
Radics Gigi

Radics Gigi szűzen akar férjhez menni

2012. november 28. 17:06.
Gigi és Benji

Szakított Benji és Radics Gigi

2012. július 4. 9:24.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV-Éva

VV Éva most sem ment a szomszédba egy kis balhéért. Egy buliban részegen lökdösődött, rátaposott mások lábára és égő cigijét ...