2012. június 11. 13:11.

30 diák fejfájásra és szédülésre panaszkodott egy pesterzsébeti iskolában hétfő délelőtt, ezért kiürítették az intézményt.

Hétfő délelőtt több száz diák várakozott a 20. kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium előtt, míg a katasztrófavédelem munkatársai különleges mérőműszerekkel átvizsgálták az intézményt. A szakemberek semmilyen rendellenes anyagot nem észleltek a levegőben, ezért egyelőre nem tudni, hogy a diákok mitől lettek rosszul – mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A szédülő gyerekeket az Országos Mentőszolgálat dolgozói a helyszínen megvizsgálták, majd  több mint harminc diákot a Heim Pál Gyermekkórházba, illetve az Erzsébet Kórházba szállítottak.

diákok

Egyelőre nem tudni, hogy mitől lett rosszul 30 diák

Miután a szakemberek végeztek az épület átvizsgálásával, a tanulók visszatérhettek a tantermekbe és folytatódhatott a tanítás – mondta az Origónak egy tanár, aki az intézményben tanít. A pedagógus azt is elárulta, hogy az iskolában gázszagot éreztek, miután a diákok szédülni kezdtek.

A következő híreink is érdekelhetik:
játék

Egy játékpisztoly miatt zárták le a BME-t

2012. szeptember 12. 14:13.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 571