2013. február 27. 15:27.

Tóth Gabi válthatja Malek Miklóst az X-faktor mentori székében – értesült a Blikk.

Ha igazak a Blikk információi, akkor a fiatal énekesnőre óriási lehetőség vár: tagja lehet az X-faktor mentornégyesének. A bulvárlap szerint már folynak a tárgyalások és az egyeztetések Tóth Gabi és az RTL Klub között.

Az egykori megasztáros boldogan vállalná az ítészszerepet a tehetségkutatóban, és mint mondja, egyáltalán nem fél attól, hogy 25 évesen túl fiatal lenne a bíráskodáshoz. „Kiugranék a bőrömből, ha egyszer csak jönne az a telefon, amelyben felkérnek engem erre a feladatra. Hatalmas megtiszteltetés. És – bár még csak 25 éves vagyok – azt gondolom, képes lennék szembenézni vele, hiszen a korom ellenére már tíz éve dolgozom a szakmában” – mondta Gabi.

Tóth Gabi és Malek Miklós

Tóth Gabi válthatja Malek Miklóst

Az énekesnő korábban már volt Malek Miklós mentorsegédje, így annyira nem is lenne meglepő, ha a csatorna őt ültetné a távozó ítész helyére.

Tóth Gabi egyébként pályája csúcsán van: új dalain dolgozik, klipeket forgat, fellépésről fellépésre rohan, a Győri Nemzeti Színházban játszik és táncol a Szombat esti láz című műsorban is.

A Blikkhez olyan információk is eljutottak, hogy nem csak az önként távozó Malek Miklós helyére keres új mentort az RTL Klub, hanem a teljes zsűrit lecseréli. Persze a végleges ítészgárdáról még mélyen hallgat a csatorna. „Egyelőre az előkészületek zajlanak, korai lenne bármit is mondani. Olyan ez, mint amikor egy cukrász összekeveri a lisztet és a kakaóport. Ha kisült a torta, mindenki értesül majd róla” – mondta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere.

A következő híreink is érdekelhetik:
Tóth Gabi

Tóth Gabi bujkál

2012. december 4. 18:07.
Gabi

Tóth Gabi megnagyobbíttatta melleit

2012. október 26. 9:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
radics gigi

Gáspár Laci után Radics Gigit is plagizálással gyanúsítják, ugyanis a Dalban előadott és a döntősök közé jutott produkciója nagyon hasonlít ...