2011. március 4. 10:41.

trx A TRX egy kiváló alakformáló eszköz, ami nemrég került forgalomba. Az amerikai hadsereg kiképzőrészéről származik a TRX ötlete, ami mára világszerte elterjedt és innovatív fitneszeszköz lett. Használata egyszerű, praktikus és egyedülálló edzést biztosít mindenkinek. Tulajdonképpen két gumikötél az egész, aminek a végén saját anyagából készült kapaszkodó van.

Ezt az egyszerű, szuszpenziós szerkezetet bárhova felakaszthatjuk, és már kezdődhet is a nyújtás, feszesítés és erősítés. A köteleket csak fel kell fogatni a szobánk falára egy szögre, az irodánk ajtajára vagy a fitneszterem kijelölt pontjára, és már lehet is kezdeni a gyakorlatokat. Benti és kültéri használatra is alkalmas, egyszemélyes és csoportos edzést is lehet vele tartani. A nőknek és férfiaknak koruktól és fittségi állapotuktól függetlenül ideális testedzést biztosít. Akár 20-30 perces tréninggel is át lehet mozgatni minden izmot. A kar-, láb-, hát-, has-, és mellizmok erősítésére, feszesítésére nagyszerű megoldás. Fekvőtámaszokat, nyújtásokat, felüléseket, és már-már akrobatikusnak mondható gyakorlatokat is lehet vele végezni, aminek csak a fantázia és a hajlékonyság szab határt. A mozgás változatos lesz, a gyakorlatok variálhatók, nehezíthetők, a dőlésszög is alakítható.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kemény Dénes

Kemény Dénes nem folytatja kapitányként

2012. szeptember 21. 16:57.
Ingyen golf hétvége

Ingyen golf hétvége

2011. április 29. 18:04.
A szép dekoltázs titka

A szép dekoltázs titka

2011. február 23. 13:20.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=954 w=320 h=80 float=left]A kerékpárosok felszereltségét és KRESZ-tudását ellenőrizték a rendőrök egy háromnapos akció során, amin kiderült, hogy sokan ...