2011. szeptember 27. 11:15.

gaspar-evelin Gáspár Győző lánya, Evelin nincs életveszélyben, nem kell megműteni és minden bizonnyal teljesen fel fog épülni gerincsérüléséből, amit hétvégi autóbalesete során szenvedett. A showman és családja nem mozdul Evelin mellől. A 17 éves lány vasárnap szenvedett közúti balesetet a 22-es főúton, Kishartyán területén, amikor autójával árokba borult.

Szemtanúk elmondása szerint Evelin – két hetes jogosítványával – egy szlovák rendszámú Fiat 500-as személyautót vezetett a baleset napján. Az eddigi hírekkel szemben Győző nagyobbik lánya nem intenzív osztályon, hanem a baleseti sebészeten fekszik, ám látogatni nem lehet, a család kérésére csak a rokonok mehetnek be hozzá.

A baleset kapcsán felröppentek olyan hírek, miszerint Gáspár Evelin túl gyorsan hajtott, egy kanyarban elveszítette uralmát a kocsi felett és az árokba borult. Bea asszony ezt a pletykát szeretné megcáfolni, ezért elmondta, lánya nem vezetett gyorsan. Egy szarvas ugrott elé az egyik kanyarban, lánya az állatot sikeresen kikerülte, elrántotta a kormányt, ám a patkával már nem volt ilyen szerencséje. Árokba borult és az autó teljesen összetörött.

Győzike elmondta, Evelint nem kell megműteni, de feküdnie kell még, és nem tudni mikor engedik ki a kórházból. Az aggódó szülők el sem mozdulnak lányuk ágya mellől.

A Gáspár családra mostanában rájár a rúd. A rendőrség és az adóhivatal vizsgálódik körülöttük 22 milliós adócsalás gyanúja miatt, Győzike mellplasztikájának szövődményeitől szenved, most pedig Evelin lányuk szenvedett komoly autóbalesetet.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gáspár Evelin

Floridában nyaralt Gáspár Evelin

2012. augusztus 16. 18:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2371 w=320 h=80 float=left]Brad Pitt Kőbányán küzd majd a zombikkal, ugyanis a World War Z című film forgatásai hamarosan ...