2012. január 17. 18:32.

godor_klub Február 1-jétől a Design Terminál veszi át az eddigi Gödör Klub működtetését. A mostani üzemeltetőnek január végén lejár a szerződése. A Gödör Klub stábja értetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis a tisztességes leköszönésre sincs idejük a váratlan döntés miatt. Az intézmény eddigi üzemeltetője nem engedi át a Gödör Klub név használatát.

A jövőbeni programokat Muraközy Péter, a Volt fesztivál és a Balaton Sound programigazgatója fogja szervezni a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Vagyonkezelő Központ és a Design Terminál Nonprofit Kft. megbízásából.

Muraközy Péter a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a klub eddigi profiljának megtartása mellett a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása lesz a célja. Az új programigazgató az eddig nagy sikert aratott zenei és egyéb művészeti programok mellett olyan újdonságokat is szeretne bevezetni, mint a roma programok vagy táncházak.

Az intézményt eddig üzemeltető Uni-co Kft. vezetői nem engedik a Gödör Klub elnevezés használatát az új működtetők számára. A Gödör Klub értetlenül áll az eset előtt, ugyanis a döntéshozók és a klub között hónapokon át tartó biztató tárgyalások után január 17-én reggel nemleges választ kaptak, aminek értelmében az Erzsébet téri Kulturális Központ és Parkba új klub érkezik.

A döntést pályáztatás nem előzte meg.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3112 w=320 h=80 float=left]Rendhagyó időpontban, éjjel fél 12-től ad koncertet a Budapesti Fesztiválzenekar január 21-én a Millenáris Teátrumban. Az ...