2012. április 17. 11:38.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián ismét randevúzik. A celebpár egy hónapja szakított, ám nagyon úgy tűnik, hogy ismét fellobbant köztük a láng.

A Jóban Rosszban színésznője és az egykori Fradi-vezér kapcsolata még januárban kezdődött, ám egy ideig titkolták románcukat, majd ország-világ előtt felvállalták szerelmüket. Érzelmeik olyan erősek voltak, hogy egymás ujjára tetováltatták a nevüket, majd március 7-én Berki váratlanul bejelentette, hogy szakítottak Zsófival.

Krisztián ekkor nem fedte fel a különválás okát, ám azt lehetett hallani, hogy a távolság miatt döntött a pár a szakítás mellett, ugyanis a vállalkozót hosszú időre az USA-ba szólította a munka. Más források arról számoltak be, hogy Krisztián volt barátnője miatt dobta Zsófit.

Berki Krisztián és Szabó Zsófi

Berki Krisztián és Szabó Zsófi újra egymásra talált

A botrányos életű Berki azóta visszatért Budapestre és a váci labdarúgócsapattal folytat előrehaladott tulajdonosi tárgyalásokat, így vélhetően egy darabig Magyarországon marad.

A Bors információi szerint Krisztián a baráti körében gyakran hangoztatja, hogy Zsófival ismét összejöttek, így nem volt hiábavaló, hogy a közös tetoválást nem szedették le.

A napilap megkeresésére a vállalkozó megerősítette a hírt, miszerint ismét felvette a kapcsolatot egykori szerelmével, de ennél többet nem akart elárulni.

A következő híreink is érdekelhetik:
Berki Krisztián

Berki Krisztián civil nővel randizik

2012. május 17. 13:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Veronika és Cristofel

Cristofelért egyenruhás rendőrök mentek, hogy bevigyék kihallgatásra, mivel csütörtökön megverte Veronikát, így felmerült a súlyos testi sértés kísérlet alapos gyanúja. ...