2011. február 17. 21:30.

bal Ozsváth Kálmán, 4. kerület egyik képviselője nosztalgiával emlékszik vissza 2007-re, amikor először szervezte meg az Újpesti Jótékonysági Bált, ami idén jubileumát ünnepli. A régi polgári bálok hangulatát idéző társasági összejövetelt a szórakozás mellett egy nemes cél érdekében szervezi meg minden évben: a befolyt adományokból segítik a rászoruló intézményeket. A bálon minden évben más intézetnek gyűjtenek adományt.

Az elmúlt években a Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola, a Pécsi Sebestyén Általános és Zenetagozatos Iskola, az Erkel Gyula Zeneiskola és az Országos Mentőszolgálat Újpesti Állomása is kapott hozzájárulást működéséhez. A nagylelkű adakozók révén minden évben több mint félmillió forintot sikerült átadni az adott intézetnek. Az Újpesti Jótékonysági Bál idén az UTE-t támogatja bevételével.

Immár 5. éve rendezi meg Ozsváth Kálmán a nagyszabású bált, ahol a már megszokott minőségi kikapcsolódásról idén is kiváló művészek és nagyszerű előadók gondoskodnak. A bál állandó fővédnöke gróf Károlyi László, a város megalapítójának leszármazottja, és felesége, Erzsébet asszony. A 2011. március 5-én megrendezésre kerülő bál védnöke lesz Wintermantel Zsolt polgármester is.

A bál kapui Újpest díszpolgárai és kitüntetettjei mellett mindenki előtt nyitva állnak, akik minőségi zene és kifogástalan művészi előadások mellett szeretnének jókat enni és szórakozni, valamint hozzájárulni az UTE működéséhez.

A következő híreink is érdekelhetik:
Megnyílt az Újpesti Karácsonyi Vásár

Megnyílt az Újpesti Karácsonyi Vásár

2010. november 26. 20:10.
Csereüdülés Kispesten

Csereüdülés Kispesten

2010. július 27. 20:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=825 w=320 h=80 float=left]A 3. kerület lakosainak a véleményét fogja kikérni Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az utcanevek változtatásának kérdésében. A főként ...