2013. február 13. 13:30.

Valentin napi csőrözésre invitál minden szerelmespárt a Fővárosi Állatkert: egy csókért cserébe féláron válthatnak belépőt a szerelmesek.

Valentin nap alkalmából érdemes a Fővárosi Állat- és Növénykertben romantikázni a szerelmespároknak, ugyanis egy forró csók nem csak lélekmelegítő lehet a téli hidegben, hanem a szerelem ünnepén ajándék belépést is biztosíthat. 2013. február 14-17. között minden szerelmespár – aki érzéseit bizonyítva megcsókolja kedvesét az állatkert bejáratánál – egy belépőjeggyel látogathatja meg a kert lakóit.

oroszlán

Valentin napi meglepetés az állatkertben

A téli hidegben is van bőven látnivaló a Budapesti Állatkertben: a Varázshegy labirintusaiban 3D mozi, kalandos állatbemutató, életnagyságú bálnamodell és több mint 100 különleges élőlény garantál felhőtlen szórakozást. Továbbá az 10.000 négyzetméternyi fűtött, fedett állatházban is számtalan élmény vár mindenkit.

A következő híreink is érdekelhetik:
Valentin nap a Cinema Cityben

Valentin nap a Cinema Cityben

2011. február 14. 12:45.
A Valentin nap és a gyermekvállalás

A Valentin nap és a gyermekvállalás

2011. február 12. 10:22.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Szinetár Dóra és Dopeman

A Nagy Duett rappere körül folyton áll a bál. Különc viselkedésével kikészíti a műsor szerkesztőit, ezért súlyos büntetésre számíthat. Kétségtelen, ...