2012. december 13. 9:59.

Válságba került a humorista házassága, mert nem működik a távkapcsolat, amiben hónapok óta él feleségével.

Nacsa Olivér és felesége, Zsuzsi hónapok óta többezer kilométerre  élnek egymástól, a távkapcsolat miatt elhidegült a viszonyuk és azt pletykálják, hogy már a válást fontolgatják.

Nacsa Olivér sokáig agglegényéletet élt, ám 2006-ba jött Zsuzsi, akibe azonnal beleszeretett és onnantól semmi másra nem vágyott, mint hogy összekösse életét a szép, okos, intelligens lánnyal. Az eljegyzést követően azonban sorra el kellett halasztani az esküvőt, hol Zsuzsi allergiás betegsége, hol olaszországi munkája miatt. Végül a pár 2011-ben kimondta a boldogító igent, ám ahelyett, hogy a családalapításon gondolkodtak volna, 2012 tavaszán Zsuzsi elfogadott egy visszautasíthatatlan németországi munkát, így elköltözött férjétől.

Nacsa Olivér és Zsuzsi

Válságba került Nacsa Olivér és Zsuzsi házassága

Olivér kezdetben megértő volt és sokat ingázott távol élő párja és Magyarország között, ám az utóbbi időben megváltozott a helyzet: a fiatalok elhidegültek egymástól. A pletykák szerint Zsuzsi nem akar Nacsáné lenni, mert megtalálta helyét az üzleti világban, ahol szépen építgeti önálló karrierjét. Olivért viszont minden Magyarországra köti.

A humorista minden tőle telhetőt elkövetett, hogy megmentse zátonyra futott házasságát, ám hiába. A lelki teher testén is nyomot hagyott: 15 kilót fogyott az elmúlt hónapokban.

„Talán jobb is, hogy még idejében kiderült, mást akarnak az élettől. Így, hogy nincs gyerekük, egyszerűbb minden. Olivér tehetséges, népszerű ember, biztosan nem marad sokáig egyedül” – mondta Nacsa egyik neve elhallgatását kérő barátja.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nacsa Olivér

Menthetetlen Nacsa Olivér házassága

2013. március 14. 15:30.
VV Olivér visszaköltözik a Villába?

VV Olivér visszaköltözik a Villába?

2011. április 12. 11:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Berki Krisztián és Mária

A Londonban lólengésben olimpiai bajnoki címet nyert tornász nem halogatta tovább a döntést, hároméves ismeretség után feleségül vette élete értelmét.Berki ...