2012. június 22. 16:23.

Megkapta a környezetvédelmi felügyelőség engedélyét a VOLT Fesztivál, így semmi akadálya nincs, hogy június 26-án kezdetét vegye az őrület.

A korábbi hírekkel ellentétben minden akadály elhárult a VOLT Fesztivál megrendezése elől. Az elmúlt 19 év alatt most fordult elő először, hogy kétségessé vált a buli megtartása, ugyanis a környezetvédelmi felügyelőség váratlanul megtagadta az engedélyt. A szervezők utánajárásának és Molnár Ágnes államtitkár, országgyűlési képviselő, Szájer József európai parlamenti képviselő és Fodor Tamás, Sopron polgármesterének közbenjárásának hála nincs semmi akadálya, hogy kedden kezdetét vegye a VOLT.

A vidéki fesztiválok egyik legnagyobbika, a soproni VOLT Fesztivál, idén június 26-30. között várja a bulizókat a Lővér kempingben, több mint 200 zenekarral és Dj-vel.

VOLT Fesztivál

VOLT Fesztivál

Június 26-án, a nulladik napon fergeteges bulival, a jubileum jegyében indul a VOLT. A We Love VOLT! elnevezésű nyitóbulin 20 zenekar és tucatnyi Dj indítja a fesztivált.

A rendezvény négy napja alatt olyan kiváló előadok gondoskodnak a szórakozásról, mint az Anima Sound System, az Animal Cannibals, a Bëlga, a Belmondo, a Brains, az Európa Kiadó, a Hősök, Kardos-Horváth János, a Kerekes Band, Lovasi András, a Magna Cum Laude, a Moby Dick, a Neoton Família, a Pál Utcai Fiúk, a Punnany Massif, a Quimby és a We Are Rockstars.

A VOLT Fesztiválra olyan különleges fellépők is ellátogatnak, mint a Sexepil, ami 23 éve szünet után ismét színpadra lép. A másik kuriózum a Yonderboi lesz, de az Ákos-rajongók is örülhetnek, ugyanis 1 év kihagyás után ismét hatalmas koncerttel készül a magyar zenei élet ikonja.

VOLT Fesztivál

VOLT Fesztivál 2012. június 26-30.

Persze világsztárokból sem lesz hiány. Eljön a Faith No More, Skrillex, a Snow Patrol, a Lostprophets, a Röyksopp, az Enter Shikari, Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken, Katy B, Mac Miller és az idén 65 éves Iggy Pop és zenekara a The Stooges is.

A koncertek mellett más programok, például a Heti Válasz Borfesztivál, a VIVA – VOICE Fesztivál című tehetségkutató verseny és kiállítás is várja a közönséget.

A fesztiválozók kényelmét szolgálva naponta több különvonat is indul Budapestről Sopronba, a kemping bejáratánál pedig egy 8 méteres óriáscsúszdán érkezhetnek be a bulizók a VOLT-ra.

A következő híreink is érdekelhetik:
11. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

11. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2012. augusztus 6. 17:17.
5 Siófolk fesztivál

5 Siófolk fesztivál

2012. július 26. 15:53.
VOLT Fesztivál

Nem kapott engedélyt a VOLT Fesztivál

2012. június 21. 12:00.
19. VOLT Fesztivál 2011.

19. VOLT Fesztivál 2011.

2011. június 27. 8:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Majka

Több százezer forint jár Majkának, ugyanis ő a legnépszerűbb az interneten böngésző zenei rajongók körében. Ám az ózdi rapper csak ...