2013. március 8. 14:03.

A szívműtéten átesett Várkonyi András hihetetlenül gyorsan felépült, így március 11-én már ismét forgathat a Barátok közt stábjával.

Mint megírtuk, a Barátok közt Vili bácsiját alakító színésznél nemrég szívkoszorúér-problémát fedeztek fel az orvosok. A gyors diagnosztizálást műtét követte, ugyanis mihamarabb pótolni kellett Várkonyi András szívében a hibás ereket. Természetesen a sorozat készítői is segítették a színészt: gyorsan kiírták a Barátok köztből, hogy mielőbb kés alá feküdhessen. Bár a színész hosszú lábadozásra számított, néhány hét pihenés után meggyógyult és megerősödött annyira, hogy visszatérjen a szappanoperába.

„Jól érzem magam, köszönöm szépen! Bevallom, én sem gondoltam volna, hogy ez ennyire gyorsan megy majd. De éppen ezért nem is akarom elbízni magam, minden utasítást betartok, amit az orvosok mondanak. Nagyon odafigyelek a táplálkozásra, és a mozgás is nagy szerepet játszik most a mindennapokban. Egyelőre még a feleségemmel sétálgatok, fontos, hogy ott legyen valaki mellettem, de lassan nekivágok az erdőnek egyedül is. És persze a gyógytorna sem maradhat el” – mesélte Várkonyi, aki mindent megtesz a teljes felépülés érdekében.

Barátok közt

Seprenyi László, Várkonyi András, Pataki Szilvia és Merlin

„Öt és fél órás műtéten esetem át, és valójában én is csak menet közben szembesültem azzal, hogy mekkora is a baj. Eleinte még elhittem, hogy rutinműtétről van szó, de aztán beláttam, hogy azért ez jóval komolyabb dolog. Éppen ezért most megpróbálok nagyon vigyázni magamra. Szerencsére a felépülés gyors, de azért meg kell találnom az egyensúlyt a munka és a pihenés között” – mondta mindenki Vili bácsija, aki nem terhelheti le szervezetét: fokozatosan tér vissza a szappanoperába, egyelőre csak kevés jelenetben láthatják a rajongók.

Várkonyi András visszatérésén túl három új szereplő is érkezik a Barátok közt csapatához. Az egyik új tag Seprenyi László lesz, aki Bartha Zsolt rokonát, Krisztiánt alakítja majd. Krisztián nem egyedül, hanem kutyájával, Merlinnel költözik a Mátyás király térre. A nézők új kedvence minden bizonnyal a border collie fajtájú, hét éves kutyus lesz. Április végén pedig Pataki Szilvia csatlakozik a sorozathoz, ő alakítja majd a már jól ismert, de eddig még nem látott Szabó ikrek nagynénjét.

A következő híreink is érdekelhetik:
Várkonyi András

Neten flörtöl a Barátok közt sztárja

2012. április 16. 18:53.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Hien

Hien ismét szerelmes. A 19 éves énekesnő egy nála 16 évvel idősebb férfiba szeretett bele. A Megasztár egykori gyerek – ...