2012. augusztus 28. 10:47.

Megölte 10 éves gyermekét, majd magával is végezni akart egy abonyi férfi augusztus 27-én reggel – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Feltehetően megölte saját gyermekét egy öngyilkosságra készülő férfi Abonyban. Az édesanya hétfő reggel hazaérve talált rá halott gyermekére. Férje egy maroklőfegyverrel próbált véget vetni az életének.

A mentőket az asszony értesítette. A férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az orvosok a gyermeken már nem tudtak segíteni.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást és kezdeményezte az apa előzetes letartóztatását. A férfit súlyos sérülése ellenére ki tudták hallgatni, de vallomásának részletei egyelőre nem publikusak.

fegyveres

Egy apa megölte kislányát, majd magával is végezni akart

Az abonyiak mélyen megrendültek az eset hallatán. Úgy tudni, hogy a házaspár viszonylag rendezett, jó anyagi körülmények között élt, a helyiek nem tudtak arról, hogy az apa erőszakos természetű lett volna.

A következő híreink is érdekelhetik:
Az utcán szült egy nő Budapesten

Az utcán szült egy nő Budapesten

2010. december 5. 21:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
TEK

Itthon vannak az augusztus közepén Szíriában elrabolt magyarok. A három volt rendőr megjelent a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétfői budapesti sajtótájékoztatóján ...