2013. január 16. 18:16.

A The Voice énekesnője 12 éves kora óta rivaldafényben van. Élete nem volt zökkenőmentes: gyerekkorában karriert ígérve akarták lefektetni.

A most 26 éves Veres Mónikát Nika néven ismerte meg a közönség 14 éve. A fiatal lány kivételes tehetségével mindenkit elbűvölt, éveken át járta az országot és énekelt a nagyközönségnek. A tinisztár az évek alatt nővé cseperedett és egyre több olyan ajánlatot kapott, ahol nem a hangját, hanem a nőiességét kellett volna megcsillogtatnia. A legmegdöbbentőbb mindebben az, hogy olyanok kezdték szexuális ajánlatokkal bombázni, akik egészen fiatal kora óta ismerték.

Veres Mónika

Veres Mónikát szexuális ajánlatokkal környékezték meg (Fotó: voice.hu)

„Kaptam egy felkérést egy férfimagazintól 16 évesen, amelyre én azonnal nemet mondtam, de az nagyon megdöbbentett, ahogy a környezetemben lévő pasik erre reagáltak. Fura volt, hogy ők szabályosan örültek, hogy felmerült ez a lehetőség, és zavart, hogy olyanok, akik kislány korom óta mellettem vannak, hirtelen azt akarják tudni, hogy mi van a ruha alatt. Egyre többször kerültem olyan helyzetbe, amelyben az előbbre jutásom feltételeként a nőiességem kihasználása is benne volt, és ezt én nagyon rosszul kezeltem. Egyszer például egy olyan szituációba kerültem, hogy rá kellett döbbennem: nem véletlen ülök egy üzleti tárgyaláson kettesben valakivel. Akkor mondtam azt, hogy elég!” – mesélte a The Voice versenyzője.

A következő híreink is érdekelhetik:
Csobot Adél

Csobot Adél filmszerepet kapott

2012. december 17. 15:19.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Schwartz Dávid

Kivételes lehetőséget kapott Schwartz Dávid Malek Anditól: a mester felkérte tanítványát egy közös duettre.A The Voice tehetsége és az egyetlen ...